Taxi arată că tăcerea este un „Joc periculos“ în viaţa de cuplu, în cel mai nou videoclip al trupei

Taxi arată că tăcerea este un „Joc periculos“ în viaţa de cuplu, în cel mai nou videoclip al trupei

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, spune că piesa este inspirată din fapte reale FOTO Arhivă

Trupa Taxi a lansat un nou videoclip, „Joc periculos“, material care are la bază o piesă nouă, despre momentele în care tăcerile duc la distrugerea vieţii de cuplu. Protagoniştii clipului formează un cuplu şi în viaţa reală, astfel că trăirile celor doi au fost cu atât mai reale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmat cu o echipă de prieteni, videoclipul „Joc periculos“ îi are ca protagonişti pe actorii Antonia Ionescu Micu şi Radu Micu.

Cei doi formează un cuplu şi în viaţa reală, aşa încât comunicarea în timpul filmărilor a fost firească. Mai mult, pentru cei doi actori energia consumată pe platou a devenit un catalizator.

„Filmările la «Joc periculos» au fost pentru noi o adevărată terapie de cuplu. Sper să funcţioneze la fel şi pentru cuplurile care au probleme, să vadă videoclipul împreună, să se regăsească în personaje, să înţeleagă că lucrurile pot fi reparate, să renunţe la jocul periculos al tăcerilor, al neascultărilor, al necomunicării“, a declarat Radu Micu, protagonistul şi regizorul videoclipului.

„Piesa este inspirată din fapte reale; din biografia personală sau nu. Am ajuns la concluzia, ca mulţi alţii înaintea mea, că vorbele rănesc, dar tăcerea ucide“, a completat şi Dan Teodorescu, solistul trupei şi autorul piesei.

Din echipa de filmare au mai făcut parte Bogdan Stanciu (director de imagine), Tudor Olaru (montaj) şi Mugurel Coman (producător). Mai multe informaţii despre trupa Taxi puteţi afla pe pagina oficială a grupului: https://www.facebook.com/trupaTAXI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările