Spectacolul-emblemă al elitei patinajului artistic revine în România: cine sunt starurile acestei ediţii şi cât costă biletele

Spectacolul-emblemă al elitei patinajului artistic revine în România: cine sunt starurile acestei ediţii şi cât costă biletele

Evgeni Plushenko va patina din nou în România FOTO Guliver/Getty Images

Aşii patinajului artistic rescriu cele mai frumoase momente ale Olimpiadelor pe gheaţă în cadrul show-ului Kings on Ice, care va avea loc, în această toamnă, la Sala Polivalentă din Bucureşti, dar şi la Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul emblemă al elitei patinajului mondial, Kings on Ice, va avea loc pe data de 16 noiembrie, la Sala Polivalentă din Capitală, şi pe 9 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj. 
 
Cinci ediţii Kings On Ice desfăşurate la Bucureşti cu casa închisă confirmă faptul că publicul românesc nu se satură niciodată de cele mai bune şi frumoase momente ale unuia dintre cele mai iubite sporturi din lume. Pe lângă numele deja confirmate pe afiş, Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, Brian Joubert, campionul mondial din 2007, Tomáš Verner, aurul la Campionatul European din 2008, noi patinatori urmează a se adăuga componenţei galei, fiecare cu un palmares impresionat de victorii repurtate în competiţii nationale şi internaţionale de patinaj artistic.
   
   
Respectând tradiţia, patinatorii vor evolua acompaniaţi de sunetele viorii Stradivarius mânuite de „prinţul viorii“ Edvin Marton. Nu vor lipsi piese precum „Nothing Else Matters“, „Bohemian Rapsody“ şi „Vivaldi Storm“, precum şi compoziţii de pe „Rock Simphony“, cea mai recentă apariţie discografică a lui artistului. 
 
O producţie somptuoasă, îmbogăţită permanent cu coregrafii din ce în ce mai spectaculoase, ce sfidează legile gravitaţiei, spectacolul Kings On Ice reprezinta chintesenţa patinajului artistic. De la execuţiile acrobatice ce ţin tribunele cu răsuflarea tăiată la graţia şi fluiditatea secvenţelor de balet, show-ul demonstrează de fiecare dată de ce este considerat cel mai impresionat spectacol de patinaj artistic din lume.
 
Biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri promoţionale reduse cu 15% până pe data de 25 iulie, inclusiv. În perioada de presale, în funcţie de categorie şi distanţa faţă de ring, biletele costă: 106 lei, 148 lei, 225 lei, 301 lei, 361 lei, 386 lei şi 420 lei. De pe 26 iulie, biletele vor avea următoarele preţuri: 125 lei, 175 lei, 265 lei, 355 lei, 425 lei, 455 lei sau 495 lei.
 
Biletele se pot achiziţiona online de pe site-ul eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, hipermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: