Loredana pregăteşte un concert grandios la Sala Palatului: „Ador“ - un spectacol manifest care spune povestea artistei

Loredana pregăteşte un concert grandios la Sala Palatului: „Ador“ - un spectacol manifest care spune povestea artistei

Loredana revine şi anul acesta la Sala Palatului cu un spectacol nou - „Ador“

Pe 10 noiembrie, Loredana va susţine un nou mega show la Sala Palatului alături de trupa Agurida şi invitaţi speciali - „Ador“, o producţie manifest în care sunt prezentate o parte importantă din lucrurile şi întâmplările din viaţa Loredanei, care au transformat-o în femeia de astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Loredana - Ador“ este un show despre evoluţie şi despre a dărui, spectacolul este construit astfel încât artista nu-şi va centra mesajul pe propria persoană, ci pe a le dărui spectatorilor emoţiile experienţelor pe care le-a trăit, aşezate într-un context (decoruri, costume) care îi va transporta direct în lumea sa. Este un manifest despre a avea curaj să mergi pe drumul tău şi a-ţi urma visurile, a-ţi fixa idealuri înalte şi a ajuta la schimbarea mentalităţilor.
 
„Ador este despre iubire, despre emoţia de dincolo de iubire, este despre a dărui şi a-ţi dori să laşi urme frumoase în sufletul celor din jurul tău. Aşteptaţi-vă la o întâlnire cu oamenii care înseamnă mult pentru mine, la ritmuri nebune dar şi profunde, la experienţe care ne vor purta pe toţi în magie, şi pe voi spectatorii dar şi pe noi, cei de pe scenă“ mărturiseşte Loredana.

 
Pre-producţia spectacolului a început deja, iar producătorii spun că va fi din nou un show care va aduce în faţa spectatorilor tehnologia de ultima oră ca un instrument pentru a transmite emoţiile cât mai puternic. 
 
Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librariile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturesti, la Staţia de Metro Unirii 1, în Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe: vandbilete.ro,  bilete.salapalatului.ro,  bilete.ro,  blt.ro, eventim.ro. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: