Cum a comentat Trăistariu prestaţia cântăreţei Ester Peony din semifinala Eurovision 2019 VIDEO

Cum a comentat Trăistariu prestaţia cântăreţei Ester Peony din semifinala Eurovision 2019 VIDEO

Mihai Trăistariu FOTO Antena 1

Mihai Trăistariu a comentat desfăşurarea celei de-a doua semifinale Eurovision 2019, de la Tel Aviv, şi a lăudat prestaţia reprezentantei României, Ester Peony, care a ratat însă calificarea în ultima etapă a concursului.

„Veteranul“ concursului Eurovision România a comentat, pe pagina sa de Facebook, prestaţia cântăreţei Ester Peony din a doua semifinală Eurovision 2019 de la Tel Aviv. 
 
Trăistariu a mărturisit şi care au fost momentele lui preferate şi a făcut predicţii pentru finala ce va avea loc sâmbătă, 18 mai, la Tel Aviv.   
 
 
„Semifinala a doua Eurovision a fost wow! Unele momente m-au lăsat cu gura căscată. Grafica face 75% din show. Unii artişti nici n-au mai adus oameni pe scenă, s-au folosit doar de grafică şi au fost super. Cât priveşte vocea şi melodia, după mintea mea, Azerbaijan va câştiga marea finală. Mi-a plăcut totul! A fost o surpriză neaşteptată pentru mine. Modern la maximum, voce, piesă. Excelent e puţin spus. Rusul a făcut iarăşi un show excepţional. Ar putea şi el lua locul I lejer. Olanda mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună. Azi a excelat de asemenea“, a scris Trăistariu.
 
Cântăreţul a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântăreţei Ester Peony, care a reprezentat ţara cu piesa „On a Sunday“: „România a fost la mare înălţime. Ester a cântat fără greşeală. Iar show-ul chiar a fost fain. Şi faza cu mâna, pe care au păstrat-o şi îmbunătăţit-o a fost un plus, zic eu. Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sound-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine. Să sperăm că ne votează şi vecinii“, scria Trăistariu, după prestaţia româncei, care a intrat a şasea pe scena din Tel Aviv. 
 
Trăistariu a lăudat şi show-ul Moldovei şi a mărturisit că este „din ce în ce mai greu să-ţi reprezinţi ţara“, având în vedere evoluţia concursului.
 
„Moldova mă impresionează an de an cu show-ul. Chiar dacă s-a mai făcut faza cu desenatul în nisip (Ucraina sau Rusia ), tot mi-a plăcut azi. Cea mai bună voce de azi a avut-o Macedonia. Una peste alta, a fost o semifinală de nivelul unei finale. Foarte greu! Foarte buni! Din ce în ce mai greu să reprezinţi ţara ta. Bravo, iubitori ai Eurovision-ului! Reuşiţi să-i faceţi pe artiştii pasionaţi de Eurovision să se preocupe mai mult decât ar face-o în mod obişnuit“, a conchis „veteranul“. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: