În lista de evenimente incluse în ofertă se regăsesc nume importante precum Irina Rimes, Pepe, Cargo, Typpo, The Motans, Taxi, Antonia etc. Pentru fiecare din aceste evenimente primeşti un bilet gratuit la fiecare bilet cumpărat, indiferent de categorie. Singura limită de care trebuie să se ţină cont este însă numărul de locuri disponibile, după cum atenţionează şi Cătălin Roman-Popovici, Directorul de Marketing al Berăriei H:

“Este cel de-al doilea an consecutiv în care Berăria H intră în frenezia ofertelor de Black Friday, deci ştim din experienţa anului trecut că oamenii chiar îşi doresc un impuls de a ieşi din casă mai des. Şi anul acesta ne aşteptăm la vânzări de bilete record în ziua de 15 noiembrie fiindcă avem o ofertă de care ţi-e foarte greu să nu profiţi: bilete 1+1 cadou la concertele artiştilor tăi preferaţi. Cum să ratezi aşa ocazie?”

Dintre concertele cele mai aşteptate care fac parte din oferta de Black Friday amintim: Irina Rimes – 16 noiembrie, Nicolae Botgros & Orchestra Lăutarii din Chişinău – 19 noiembrie, Alina Eremia – 23 noiembrie, The Motans – 2 Decembrie, Stand-Up Comedy: Bordea, Vio, Costel, Natanticu, Sorin Pârcălab, Sergiu Mirică – 9 decembrie, Kempes – 27 decembrie, Cargo – 8 februarie, Antonia – 15 februarie, iar lista continuă pe www.berariah.ro!

Situată pe Şoseaua Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrau (fostul Pavilion H), Berăria H este cel mai mare restaurant din Bucureşti şi una din cele mai mari locaţii de evenimente din ţară. De asemenea, Berăria H  este recunoscută drept cea mai mare berărie din Sud Estul Europei şi dispune de o capacitate de aproximativ 2000 locuri în interior şi 1000 de locuri pe terasă. Până în prezent, la Berăria H au fost organizate peste 2500 de evenimente, iar Oraşul cu Chef de Viaţă numără peste 500 000 de vizitatori în fiecare an.