VIDEO Noi „Eroi de sacrificiu“: Mel Gibson şi Antonio Banderas. Bruce Willis a fost „prea lacom“

VIDEO Noi „Eroi de sacrificiu“: Mel Gibson şi Antonio Banderas. Bruce Willis a
fost „prea lacom“

Sylvester Stallone (centru) va avea noi parteneri în pelicula „Eroi de sacrificiu 3“ FOTO outnow.ch

Mel Gibson şi Antonio Banderas vor juca în pelicula „Expendables 3“, care va avea premiera în 2014. În noul film au mai fost confirmaţi Sylvester Stallone şi Harrison Ford, însă va lipsi Bruce Willis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mel Gibson a acceptat deja oferta producătorilor de a apărea în cea de-a treia parte a seriei „Expendables/Eroi de sacrificiu“, iar Antonio Banderas încă negociază, dar este foarte aproape de a semna contractul, potrivit hollywoodreporter.com.

De altfel, Sylvester Stallone, starul acestei serii, a postat un mesaj pe Twitter: „Mad Max (celebrul personaj interpretat de Mel Gibson) vs Barney Ross (personajul său din seria„Expendables“) şi Antonio B? E foarte posibil“. Stallone a anunţat în aceeaşi reţea de socializare că Harrison Ford va avea o apariţie în peliculă, dar că Bruce Willis va absenta. Stallone a postat un mesaj ironic la adresa lui Willis, precizând că acesta a pierdut rolul pentru că a fost lacom: „Lacom şi leneş: o formulă sigură pentru eşec în carieră“.

Producătorii i-au oferit lui Bruce Willis trei milioane de dolari pentru patru zile de filmări în Bulgaria, dar acesta a cerut patru, câte un milion pentru fiecare zi de filmare. „Toţi ceilalţi actori implicaţi s-au împotrivit“, a spus o sursă apropiată producătorilor.
Cel de-l treilea film din seria va avea premiera pe 15 august 2014. Stallone revine în rolul Barney Ross, care conduce un grup de mercenari într-o misiune secretă. Jackie Chan şi Nicolas Cage vor juca şi ei în film.

„The Expendables 2“, cu Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger şi Bruce Willis, a avut premiera în vara lui 2012 şi a câştigat la box office 300 de milioane de dolari în întreaga lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: