Următoarele două filme “Harry Potter”, în 3D

Următoarele două filme “Harry Potter”, în 3D

Rupert Grint (Ron Weasley), Emma Watson (Hermione Granger) Daniel Radcliffe (Harry Potter)

Succesul filmului "Avatar" a fost ultima picătură pentru reprezentanţii studiourilor Warner Bros., care au hotărât ca următoarele două pelicule din seria "Harry Potter" să fie produse tot în format 3D.

Ştiri pe aceeaşi temă

Partea I şi a II-a din "Harry Potter şi Talismanele Morţii" ("Harry Potter and the Deathly Hallows") vor putea fi vizionate în cinematografele IMAX şi 3D din întreaga lume.

Pentru a pregăti tranformarea filmului 2D în format tridimensional, în studiourile Warner Bros. s-a lucrat, mai întâi, la conversia filmului "Titanii"("Titans"), conceput iniţial pentru cinematografele clasice. Transpunerea a avut succes, Warner Bros. lucrând deja la conversia următorului film "Harry Potter".

Deşi, Warner Bros. nu a confirma decizia de a produce şi a doua parte din "Harry Potter şi Talismanele Morţii" în format 3D, surse din interior susţin că, în curând, vor ieşi pe piaţă imagini din noile pelicule, relatează "The Hollywood Reporter".

Lansarea primei părţi din "Harry Potter şi Talismanele Morţii" este programată la data de 19 noiembrie în SUA, ajungând în România câteva zile mai târziu, pe 26 noiembrie. Publicul american va viziona a doua parte a filmului la data de 15 iulie 2011, şi publicul român - pe 22 iulie 2011.

Află cât plăteşte Warner Bros. pentru conversia în 3D a următoarelor filme “Harry Potter”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările