Regizorul Danny Boyle plănuieşte o continuare pentru „Trainspotting“

Regizorul Danny
Boyle plănuieşte o continuare pentru „Trainspotting“

Danny Boyle a mai regizat „Slumdog Millionaire“ şi „127 Hours“ FOTO AP

Regizorul britanic Danny Boyle a declarat că următorul său film va fi o continuare a dramei „Trainspotting“ şi că toţi cei patru actori principali din primul film s-au arătat interesaţi de proiect.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scenariul peliculei ar urma să fie scris de scenaristul filmului din 1996, John Hodge. Filmul ar urma să preia povestea unei cărţi semnată de autorul galez Irvine Welsh, intitulată „Porno“. Welsh este autorul cărţii cu acelaşi nume după care a fost adaptat filmul original, iar romanul care ar urma să inspire continuarea se petrece la nouă ani distanţă de evenimentele din „Trainspotting“.
 
„Toţi cei patru actoi principali din «Trainspotting» vor să realizăm continuarea. Acum, trebuie doar să le sincronizăm programele, fapt destul de complicat deoarece doi dintre ei joacă în seriale americane“, a declarat regizorul britanic pentru deadline.com.
 
Boyle se referă la Jonny Lee Miller şi Robert Carlyle, ce joacă momentan în serialele „Elementary“, respectiv „Once Upon a Time“. Cât despre ceilalţi doi, nu este clar la care dintre Ewan McGregor, Ewen Bremner, Kevin McKidd sau Kelly Macdonald s-a referit Boyle, fiecare dintre aceştia jucând roluri importante în producţia din 1996.
 
„Trainspotting“, bazat pe povestea unei găşti de dependenţi de heroină din capitala scoţiană Edinburgh, a fost unul dintre cele mai apreciate filme din 1996, primind o nominalizare la Oscar şi premiul BAFTA pentru Cel mai bun film. De asemenea, a fost filmul ce l-a propulsat pe regizorul britanic Danny Boyle, care a mai regizat, printre altele, şi „Slumdog Millionaire“ şi „127 Hours“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările