FOTO Mădălina Ghenea joacă într-un film alături de celebrul actor Michael Caine

FOTO Mădălina Ghenea joacă într-un film alături de celebrul actor Michael Caine

Mădălina Ghenea (centru) şi Michael Caine, într-o pauză de filmări FOTO Splash

Topmodelul român Mădălina Ghenea a făcut o nouă „cucerire“ în lumea starurilor: celebrul actor britanic Michael Caine. De data aceasta doar la nivel profesional, căci cei doi au filmat împreună câteva secvenţe din pelicula „Youth“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori britanici, laureat de două ori cu Oscar, Michael Caine (81 de ani) a filmat câteva scene împreună cu frumoasa româncă de 25 de ani. Mădălina nu este la prima colaborare celebră, ea a jucat alături de Jude Law, în pelicula „Dom Hemingway“.

Potrivit tabloidului britanic „Daily Mail“, Mădălina a arătat senzaţional la filmări, iar într-una dintre scene a apărut doar în costum de baie, în rolul unei participante la un concurs de Miss. În pauzele de filmare, cei doi au conversat, părând că se simt confortabil unul în prezenţa celuilalt.

Filmul „Youth“ este regizat de italianul Paolo Sorrentino şi îi mai are în distribuţie pe Rachel Weisz, Harvey Keitel şi Jane Fonda. Pelicula spune povestea a doi prieteni în vârstă, un dirijor şi un regizor, care se duc împreună într-o vacanţă în Alpi şi îşi dau seamă că sfârşitul nu este departe.

Sir Michael Caine este un actor şi autor englez, câştigător a două premii Oscar. Printre peliculele în care a jucat se numără „Hannah şi surorile ei“ (1986), „20.000 leghe sub mări“ (1997), „Copiii tatălui“ (2006) şi „Cavalerul negru“ (2008).


Într-una dintre scene, Mădălina a apărut doar în costum de baie, în rolul unei participante la un concurs de Miss FOTO Splash 

Mădălina Ghenea a avut relaţii cu mai mulţi burlaci celebri de la Hollywood, iar ultimul dintre aceştia a fost nominalizatul la Oscar Michael Fassbender. Anterior, românca a fost logodnica lui Gerard Butler, starul din filmul „300“. Presa internaţională a asociat adeseori numele ei şi cu cel al actorului american Leonardo DiCaprio.


Michael Caine şi Mădălina Ghenea FOTO Splash

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările