VIDEO Gerard Butler a mai petrecut trei zile în România fără Mădălina Ghenea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au petrecut cîteva zile împreună în România FOTO Getty Images
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au petrecut cîteva zile împreună în România FOTO Getty Images

Deşi toată lumea credea că a părăsit România, actorul Gerard Butler şi-a prelungit şederea cu trei zile şi a rămas la noi în ţară până joi.

Mădălina Ghenea a plecat luni în Italia, pentru a filma la serialul la care lucrează, dar iubitul ei, actorul scoţian Gerard Butler a mai pretrecut trei zile în România. Sosit la noi în ţară sâmbătă, Gerard Butler a vizitat împreună cu Mădălina Ghenea mai multe zone turistice (Bâlea Lac, Transfăgăraşanul) şi a rămas impresionat.

Astfel, deşi iubita lui a fost nevoită să se întoarcă la filmări, el a decis să-şi prelugească şederea. Câţiva turişti l-au întâlnit pe o potecă de munte, în Bucegi, potrivit stirileprotv.ro. Deşi a răspuns la salut, starul scoţian a refuzat politicos să facă o fotografie cu aceştia, spunând că este în vacanţă şi că doreşte să se relaxeze.

Actorul scoţian în vârstă de 43 de ani a sosit sâmbătă la prânz la Bucureşti, pe Aeroportul Henri Coandă. I s-a pus la dispoziţie un elicopter care l-a transportat până în Argeş, unde îl aştepta iubita lui, Mădălina (24 de ani).

Fără să facă deloc caz de statutul său de star internaţional, Gerard Butler nu a cerut şofer, ci a condus chiar el un automobil de teren. Împreună cu Mădălina a vizitat Bâlea Lac şi Transfăgărăşanul, traseu pe care realizatorii „Top Gear“ (una dintre emisiuniile preferate ale actorului) îl recomandă ca fiind printre cele mai spectaculoase din lume, apoi zona Bran.
   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite