INTERVIU Mădălina Ghenea: „M-am lovit de probleme pentru că sunt româncă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca recunoscută la nivel internaţional spune că are o pasiune pentru ţara în care s-a născut, deşi a întâmpinat şi dificultăţi din cauza naţionalităţii. În ciuda succesului, Mădălina Ghenea nu se gândeşte la câştigurile materiale, ci mizează pe valorile spirituale, după cum explică într-un interviu pentru „Adevărul“.

Prezentă într-un club bucureştean la avanpremiera comediei negre „Dom Hemingway“, unde interpretează rolul Paolinei, o tânără ce-i fură banii protagonistului jucat de Jude Law, Mădălina Ghenea (25 de ani) a recunoscut că celebritatea încă o surprinde. „Mi-e greu să mă numesc actriţă după numai doi ani de lucru. Vă mulţumesc pentru toată atenţia pe care mi-aţi dat-o. De foarte multe ori, mă întreb: Eu, fata din Slatina care n-avea nimic, chiar merită toată această atenţie?“, a recunoscut ea, în aplauzele vedetelor aflate la eveniment, printre care Mihai Gâdea, Cornel Ilie (VUNK), chef Nicolai Tand şi Vladimir Drăghia.

După vizionarea filmului ce va rula în cinematografele din ţară din 29 noiembrie, Mădălina ne-a acordat 3 minute pentru a ne răspunde la câteva întrebări.

madalina ghenea

Peste câteva zile e 1 decembrie. Ce înseamnă pentru tine ziua naţională a României?
Am o pasiune pentru România şi încerc să promovez România cât pot de mult. Cu toate că ştim cu toţii că reputaţia noastră nu este foarte strălucită în Italia, eu încerc să explic de fiecare dată că acele câteva persoane care greşesc nu pot distruge o ţară întreagă şi nu ne pot denigra imaginea. E greu. Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să mă lovesc de probleme pentru faptul că sunt româncă şi, totuşi, eu insist şi sunt mândră de fiecare dată să spun că sunt româncă. Asta înseamnă că pentru mine 1 decembrie este o zi importantă, normal.

madalina ghenea
madalina ghenea

Ce ţi-ai dori să-ţi aducă Moş Crăciun pentru anul care vine?
Mi-aş dori foarte mult să fiu cu cei dragi de Crăciun, să vin acasă în România, dar, din păcate, asta nu depinde de mine. Crăciunul este cea mai importantă sărbătoare pentru mine şi am amintiri foarte frumoase din copilărie de aici, de acasă, pentru că aşteptam portocalele alea tot anul (râde), dar le primeam numai de Crăciun.

madalina ghenea

În film, Paolina, femeia fatală pe care o interpretezi, îi fură banii lui Dom Hemingway, iar atunci când protagonistul îi cere lirele sterline înapoi, ea îi răspunde: „Crezi că sunt genul de femeie care acceptă sărăcia?“. Acesta a fost şi gândul cu care ai plecat din România: să ai mai mult, să-ţi permiţi orice?

Nu, când am plecat din ţară nu mi-am dorit neapărat să câştig. Ideea nu a fost să mă îmbogăţesc şi nici nu am reuşit, pot să spun asta cu mâna pe inimă. Era un moment un pic dificil acasă şi prin faptul că am început să lucrez am putut să-i ajut pe ai mei cu puţin, nu cu mult. Trăim o viaţă absolut normală, ai mei trăiesc o viaţă simplă în continuare. Nu pot să zic că m-am îmbogăţit şi nici nu mi-am dorit asta. Cred că, poate e urât spus sau un pic macabru, dar, mai bine să mor săracă, fericită şi iubită şi să iubesc decât bogată şi singură.

madalina ghenea

În prezent iubeşti?

Da. Da, iubesc.

Există cineva în viaţa ta amoroasă?
Există familia mea, prietenii mei şi persoanele pe care le iubesc şi care mă iubesc, iar asta mă face foarte fericită.

Îţi mulţumesc, Mădălina!
Doamne ajută!

„Şarmul Sofiei Loren şi privirea magnetică a Angelinei Joliei“ 

Actriţă şi fotomodel, Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1987 în Slatina, iar în prezent trăieşte în Italia. Muncitoare şi ambiţioasă, românca şi-a început cariera de modeling la 15 ani, a defilat pe marile podiumuri ale lumii şi a devenit imaginea unor branduri celebre, printre care Peroni, New Yorker şi La Perla.

În 2011 a jucat în primul film, „I soliti idioti“, după care au urmat „Razza Bastarda“, pentru care a primit trofeul Sorriso diverso Roma 2012, serialul „Borgia“, pentru care a filmat deja şase episoade, şi pelicula „Dom Hemingway“.

Vedeta înzestrată cu „şarmul mediteraneean al Sofiei Loren, privirea magnetică a Angelinei Jolie şi formele Annei Magnani“, cum notează „Vogue Italia“, a avut parteneri celebri, printre care actorii Leonardo Di Caprio şi Adrien Brody şi fotbalistul Marco Borriello. La sfârşitul lunii iulie, Mădălina a venit în România cu Gerard Butler, dar la scurt timp, paparazzi l-au surprins pe actor cu o brunetă.

Recent, românca a apărut cu actorul Michael Fassebender (36 de ani).
 

Românca Mădălina Ghenea, în comedia britanică „Dom Hemingway”, cu Jude Law 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite