Actorul Ben Stiller, premiat pentru întreaga carieră

Actorul Ben Stiller, premiat pentru întreaga carieră

Actorul Ben Stiller a fost premiat pentru întreaga carieră. FOTO Reuters

Actorul Ben Stiller a fost recompensat cu un premiu pentru întreaga carieră, la cea de-a 26-a gală organizată de Cinemateca Americană, joi seară, la Los Angeles. Jennifer Aniston, Laura Dern şi Martin Short au fost prezenţi la eveniment şi i-au adus un omagiu colegului lor de breaslă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ben Stiller, în vârstă de 46 de ani, s-a alăturat astfel unor nume importante, printre câştigătorii din anii anteriori ai acestui premiu numărându-se Tom Cruise, George Clooney şi Steven Spielberg, scrie Mediafax. Născut într-o familie de actori de comedie, Ben Stiller lucrează în această industrie de aproape trei decenii şi a devenit cunoscut după ce a apărut cu un număr de comedie, în 1987, în emisiunea „Saturday Night Live“.

Printre rolurile memorabile făcute de Ben Stiller se numără cel al modelului Derek Zoolander din filmul „Zoolander Manechinul“, cel din comedia „Mary cea cu vino-ncoa'“, în care a jucat alături de Cameron Diaz, şi franciza „Un socru de coşmar“, în care îl are ca „rival“ pe Robert De Niro.
Actorul a regizat şi produs mai multe lungmetraje, cele mai cunoscute fiind „Submarine“ (2010) şi „Megamind“ (2010), „Furtuna tropicală/ Tropic Thunder“ (2008) şi „Starky and Hutch“ (2004). Stiller a câştigat un premiu Emmy pentru emisiunea sa „The Ben Stiller Show“, care a fost difuzată de posturile MTV şi Fox în 1992.Cea de-a 26-a gală organizată de Cinemateca Americană a avut loc joi seară, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Premiul i-a fost înmânat de Eugene Levy şi actorul de comedie Martin Short, care a colaborat cu Stiller la filmul de animaţie „Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa“.

Ben Stiller a încheiat de curând filmările pentru un remake al filmului „The Secret Life of Walter Mitty“ şi urmează să joace într-o continuare a peliculei „Zoolander Manechinul“, aflată în etapa de preproducţie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările