Cele mai bune glume cu Viorica Dăncilă urmărind meciul tricolorilor: „Ne-am calificat la Campionatul European de anul trecut“ FOTO

Cele mai bune glume cu Viorica Dăncilă urmărind meciul tricolorilor: „Ne-am calificat la Campionatul European de anul trecut“ FOTO

FOTO Facebook Dragoş Vasile

O fotografie cu fostul premier Viorica Dăncilă în timp ce priveşte meciul de fotbal România - Suedia, de vineri seară, alături de colegi din PSD, s-a viralizat, ajungând prilej de glume pentru români.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Mult succes tricolorilor! Să fiţi învingători! Suntem alături de voi!“, a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook. Ghinion, însă, căci ai noştri au pierdut partida cu 0-2.
 
Postarea Vioricăi Dăncilă a stârnit numeroase ironii, mulţi dintre utilizatorii de Facebook întrebând-o în comentarii pe şefa PSD dacă ştie „care-s ai noştri“ şi „cine îi explică ce e la televizor?“
 
6 pesedişti frumoşi, un televizor şi o bibliotecă goală 
 
Comicul de situaţie a fost întregit de un alt aspect: lângă televizorul din biroul şefei PSD se poate observa (cu uşurinţă) şi o bibliotecă goală (inseraţi aici metafore). 
 
Nu ştim ce a făcut Viorica Dăncilă cu cărţile primite în dar de Papa Francisc, în urmă cu doar câteva luni, dar suntem de părere că măcar un bibelou sau un peşte de sticlă ar fi mers grozav cu fotoliile din piele şi covorul persan. 
 
Şi după ce veţi fi parcurs cele mai bune glume pe seama fotografiei (reperate până în momentul publicării acestui articol), vă propunem un exerciţiu „de imagine“: voi cu ce i-aţi umple biblioteca Vioricăi Dăncilă? (Atenţie, am scris biblioteca, nu frigiderul!)
 

   

Dacă Viorica Dăncilă nu s-ar fi uitat la meci, atunci... 

 

6 pesedişti frumoşi, un televizor şi-o bibliotecă goală 

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Sursă FOTO: Irina Diaconu

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: