VIDEO Vedetă din playback: zeci de milioane de accesări pe YouTube

VIDEO Vedetă din playback: zeci de milioane de accesări pe YouTube

Keenan Cahill

Keenan Cahill, un adolescent american în vârstă de 16 ani, care face playback pe piesele unor artişti celebri, este senzaţia site-ului YouTube, unde filmuleţele sale au fost vizionate de zeci de milioane de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un videoclip în care Keenan face playback pe melodia „Down On Me", a lui 50 Cent, şi în care invitatul special este chiar 50 Cent, a adunat până acum nu mai puţin de 39 de milioane de vizualizări.

Printre piesele „cântate" de adolescentul de 16 ani se numără „Bad Romance" (Lady Gaga), „Dragostea din tei" (O-Zone), „Only Girl In the World" (Rihanna) şi „Teenage Dream" (Katy Perry), aceasta din urmă fiind vizualizată de peste 46 de milioane de persoane.

Keenan Cahill suferă de sindromul Maroteaux-Lamy, boală care are efecte asemănătoare cu cele ale nanismului.
Din cauza acestei maladii genetice foarte rare, care afectează un copil din 340.000, Keenan a petrecut o mare parte a vieţii în spitale.

După ce a postat primele filmuleţe pe YouTube s-a bucurat de un succes uriaş, a ajuns el însuşi o vedetă şi i-a cunoscut pe unii dintre cei pe care i-a imitat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările