Tudor Chirilă, reacţie dură după audierea lui Kovesi: „N-am crezut niciodată că voi fi nevoit să apăr un procuror, nici că ţara mea va fi atât de plină de hoţi“

Tudor Chirilă, reacţie dură după audierea lui Kovesi: „N-am crezut niciodată că voi fi nevoit să apăr un procuror, nici că ţara mea va fi atât de plină de hoţi“

Tudor Chirilă FOTO Facebook

Tudor Chirilă (44 de ani), unul dintre cei mai vocali artişti cu privire la evenimentele de pe scena politică, a reacţionat, printr-un mesaj pe Facebook, în urma audierii Laurei Codruţa Kovesi.

Tudor Chirilă a avut o reacţie vehementă după ce fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi (45 de ani), a fost audiată astăzi de Secţia de anchetare a magistraţilor. 
 
Cântăreţul creionează astfel o imagine sumbră a ţării, mărturisind deznădăjduit că nu credea vreodată că România va ajunge să fie „atât de plină de hoţi care vor ajunge să facă legi prin care să-şi legalizeze hoţia“. 
 
„N-am crezut niciodată că voi fi nevoit să apăr un procuror, dar nici n-am crezut că ţara mea va fi atât de plină de hoţi care vor ajunge să facă legi prin care să-şi legalizeze hoţia şi să inventeze instituţii care să-i ancheteze pe «duşmanii poporului», adică pe ăia care nu-i lasă pe ei să fure“, a scris Chirilă.  
 
În plus, cântăreţul avertizează: „Ce i se întâmplă lui Kovesi ni se poate întâmpla tuturor“. 
 
 
Fosta şefă a DNA a fost audiată de procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Cea care instrumentează dosarul este Adina Florea, care a fost propusă de ministrul Justiţiei Tudorel Toader să-i ia locul lui Kovesi la conducerea DNA, dar care a fost refuzată de preşedintele Iohannis.
 
 
Laura Codruţa Kövesi a anunţat miercuri seară că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, având calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. 
 
Adina Florea, procurorul care instrumentează acest dosar, a confirmat joi dimineaţă că dosarul în care este citată fosta şefă DNA este cel al aducerii în ţară, din Indonezia, a fostului şef al FNI, Nicolae Popa, dosar deschis în baza unei plângeri depuse de fugarul Sebastian Ghiţă.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările