Traumele din copilăria şi adolescenţa fotomodelului Cindy Crawford. Ce experienţe de viaţă au marcat-o?

Traumele din copilăria şi adolescenţa fotomodelului Cindy Crawford. Ce experienţe de viaţă au marcat-o?

Cindy Crawford, unul dintre primele supermodele ale lumii FOTO Profimedia

Cindy Crawford a fost unul dintre primele supermodele din lume, care a atras atenţia publicului în anii '90. Dintre toate femeile care au cucerit lumea cu frumuseţea ei, Crawford a avut cel mai mare impact asupra industriei modei. Puţini ştiu, însă, ce întâmplări tulburătoare au afectat-o în prima parte a vieţii şi cum a ajuns să facă meseria de manechin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cindy Crawford a schimbat percepţia lumii asupra fetei sexy: de la blonda clasică cu ochi albaştri la bruneta inteligentă. Cu toate că s-a retras oficial din modelling, moştenirea ei a rămas şi inspiră şi astăzi tinerele modele.

S-a transformat în timp într-o femeie de afaceri şi a reuşit să conteste regula potrivit căreia un model este doar o femeie frumoasă şi atât. Şi-a creat cariera pe care şi-a dorit-o, nu cea pe care şi-o doreau alţii pentru ea. Chiar dacă ştim cu toţii că a fost unul dintre cele mai bune modele americane, se cunosc mai puţine despre cum era în copilărie, ce experienţe de viaţă tragice au făcut-o mai ambiţioasă, cum o farsă banală a convins-o să lucreze în domeniul modei şi prin ce transformări a trecut până a deveni cea care este astăzi.

Citeşte aici povestea impresionantă de viaţă a vedetei şi vezi o galerie foto fabuloasă cu fotografii din perioada de glorie, dar şi din adolescenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările