Tensiuni uriaşe dupa interviul acordat de Harry si Meghan celebrei Oprah. Acuzaţiile grave aduse de ducii de Sussex

Tensiuni uriaşe dupa interviul acordat de Harry si Meghan celebrei Oprah. Acuzaţiile grave aduse de ducii de Sussex

FOTO Captură din interviu

Prinţul Harry şi Meghan Markle, soţia sa, au fost intervievaţi de celebra Oprah Winfrey, iar fragmentele apărute în presă înainte de difuzare au creat o atmosferă tensionată cu Casa Regală. Susţinătorii monarhiei sunt furioşi pentru că Meghan Markle atacă familia regală, la nici trei ani de când a fost primită în casa de Windsor. Pe de altă parte, şi ducii de Sussex au susţinătorii lor care admiră curajul dezvăluirilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Unele interviuri au mers foarte bine, altele îngrozitor de rău. Şi desigur, ni le amintim pe cele rele. Cum a fost interviul Dianei pentru „Panorama”, dezastruos. Apoi al prinţului Charles cu Jonathan Dimbleby, care după cum ştiţi, a fost un interviu minunat, 99%, apoi el a recunoscut adulterul şi a aruncat totul în aer. Problema este că aceia care fac interviurile sunt extrem de profesionişti, excelenţi în meseria lor. Ştiţi, Oprah este pur şi simplu în vârful domeniului ei în America şi urmăreşte să provoace cele mai tari titluri. Şi nu sunt sigură că Harry şi Meghan le pot evita”, spune Penny Junior, biograf regal.
 

Meghan acuză Palatul Regal că răspândeşte minciuni despre ea şi Harry

Din fragmentele apărute în presă deja, pare că Harry şi Meghan sunt deschişi să vorbească despre tot ce au avut pe suflet, fără reţineri şi fără să se gândească la consecinţe.
 
„Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca, după tot acest timp, noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi. Dacă acest lucru vine cu riscul de a pierde lucruri, vreau să spun că există multe care s-au pierdut deja”, a declarat Meghan, ducesă de Sussex în interviul acordat lui Oprah Winfrey.
 
„Cred că toţi (membrii familiei regale - n.r.) au impresia că pot ieşi bine dintr-un interviu, dacă pur şi simplu explică din perspectiva lor şi de aceea bănuiesc că Harry crede la fel, că nimeni nu ştie cu adevărat de ce au plecat în America. Oamenii au crezut una, jurnaliştii au scris alta, ne-au pus în cârcă lucruri pe care nu le-am spus, sentimente pe care nu le aveam... Hai să încerc doar să le explic”, a comentat Penny Junior, biograful regal.

Maghan, nemulţumită că s-a simţit „neprotejată” în timpul sarcinii

„Acum sunt gata să vorbesc”, i-a spus Meghan lui Oprah Winfrey într-un fragment din interviu prezentat la postul american CBS. Meghan a dezvăluit că s-a simţit „neprotejată” de monarhie în timp ce era însărcinată cu fiul său Archie. Într-un alt teaser al interviului, ducesa de Sussex a afirmat că Palatul Buckingham este vinovat de „răspândirea minciunilor” despre ea şi soţul ei.
 
Decizia de a acorda interviul a fost calificată de unele ziare drept ipocrizie, amintind de dorinţa declarată a cuplului că îşi doreşte intimitate.
 
„Avem capacitatea de a face propriile alegeri, altfel nu aş fi putut spune „da” la o solicitare anterioară pentru un interviu. Este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul şi privilegiul în anumite privinţe să poţi spune „da”, să poţi face o alegere pe cont propriu şi să poţi vorbi doar pentru tine”, mai spune Meghan în interviu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările