Secretul Oanei Roman: „Am slăbit 5 măsuri la haine. Am mâncat absolut orice”

Secretul Oanei Roman: „Am slăbit 5 măsuri la haine. Am mâncat absolut orice”

foto facebook

Oana Roman a reuşit să dobândească silueta la care până acum ceva vreme doar visa, dar nu vrea să se oprească aici. Chiar dacă nu are voie să facă sport, vedeta a afirmat că mai are un drum lung de parcurs pentru a ajunge la greutatea dorită.

"Sub nicio formă nu am ajuns la greutatea pe care mi-o doream. Mai am drum lung de parcurs, o groază. În momentul în care am început aceste proceduri aveam de slăbit undeva la 25 de kilograme şi mai am vreo 10 de dat jos, maxim 15 kg. Am dat jos aproape 5 măsuri la haine, 12 cm în şolduri, 10 cm în talie şi 12 cm la bust."

Vedeta nu are voie să facă sport, aşa că metodele la care a apelat pentru a scăpa de kilogramele în plus au fost procedurile de remodelare corporală şi dieta pe care şi-a impus-o pe toată această perioadă.

Întrebată dacă are propuneri să revină în televiziune, Oana Roman nu a confirmat dacă mai are de gând să reia activitatea în televiziune şi nici nu a primit vreo propunere, însă va reveni online pe vlog. 

Citeşte interviul integral cu Oana Roman pe click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările