Salma Hayek: „Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine?“. Actriţa a dezvăluit şi care este cea mai rea parte a procesului de îmbătrânire FOTO

Salma Hayek: „Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine?“. Actriţa a dezvăluit şi care este cea mai rea parte a procesului de îmbătrânire FOTO

Salma Hayek FOTO Guliver/Getty Images

Considerată una dintre cele mai frumoase actriţe, Salma Hayek, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit care este cea mai grea parte a procesului de îmbătrânire şi a precizat că niciodată nu a cedat presiunilor Hollywood-ului de a se menţine în formă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu pentru revista „The Edit“, actriţa americană de origine mexicană Salma Hayek a discutat despre neajunsurile înaintării în vârstă, despre relaţia specială pe care o are cu soţul ei, dar şi despre standardele de frumuseţe impuse de Hollywood.

Lăudată la fiecare apariţie pentru aspectul fizic impecabil, Salma Hayek a recunoscut că niciodată nu a fost disciplinată în privinţa sportului, iar faptul că a împlinit 50 de ani nu a făcut-o să schimbe acest lucru.

Actriţa a mărturisit că a refuzat să cedeze presiunilor Hollywood-ului în ceea ce priveşte aspectul fizic, deşi admite că întotdeauna îşi doreşte să arate bine pentru soţul ei, omul de afaceri francez François-Henri Pinault, preşedinte şi director executiv al brandului de lux Kering.

„Uneori îmi spun: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul“, a declarat Hayek. Artista a dezvăluit şi care este cel mai neplăcut aspect al procesului de îmbătrânire: „Cea mai rea pare sunt ochii mei. Nu ridurile – ochii. Sunt o persoană căreia îi place să vizualizeze, iar acum nici măcar nu mai pot citi fără ochelari. A fost foarte, foarte trist. Pentru mine e mai rău decât menopauza.“

Salma Hayek, care este căsătorită cu François-Henri Pinault din 2009, a povestit că soţul ei o complimentează des, însă o şi dezaprobă când vine vorba de apariţiile ei pe covorul roşu.

„Soţul meu îmi adoră părul meu natural, care este creţ. Îi spun tot timpul: «Nu mă pot duce la eveniment cu părul meu nebunesc», iar el îmi răspunde: «Dar te reprezintă – eşti electrică». Recent, am purtat o perucă roz pe covorul roşu. Naomi Campbell m-a inspirat. Soţul meu a urât acea apariţie, mi-a zis că sunt nebună“, a povestit actriţa.

Salma Hayek şi François-Henri Pinault s-au căsătorit în anul 2009 şi au împreună o fată FOTO Guliver/Getty Images

Salma Hayek a declarat că se consideră norocoasă şi fericită în căsnicia sa, însă a vorbit despre presiunile inutile pe care femeile şi le pun în încercarea de a fi perfecte la locul de muncă, în mariaje şi în postura de mame.

„Femeile sunt mult mai exigente cu ele însele decât bărbaţii. Este o senzaţie oribilă – nu suntem suficient de bune la locul de muncă, nu suntem suficient de bune pentru partenerul care ne înşală, nu suntem suficient de bune pentru copiii noştri care întotdeauna vor mai mult de la noi, indiferent de câte eforturi facem“, este de părere Salma Hayek.

Născută pe 2 septembrie 1966, Salma Hayek Pinault este o actriţă, regizoare şi producătoare de film. Şi-a început cariera în Mexic, în telenovela „Teresa“, iar în 1991 s-a mutat la Hollywood, devenind cunoscută datorită rolurilor pe care le-a interpretat în fimele „Desperado“ (1995), „Dogma“ (1999) şi „Wild Wild West“ (1999). A fost nominalizată la Oscar şi la Globul de Aur la categoria Cea mai bună actriţă într-un rol principal, pentru apariţia sa în filmul biografic „Frida“ (2002). 

A mai jucat în producţii precum cele două filme „Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups“ (2010, 2013), „11th Hour“ (2016), dar şi în animaţiile „Motanul încălţat/ Puss in Boots“ (2011) şi „Petrecerea cârnaţilor/ Sausage Party“ (2016).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: