S-a aflat! Cine e membrul important al familiei regale britanice care întreba ce culoare va avea micul Archie, fiul ducilor de Sussex

S-a aflat! Cine e membrul important al familiei
regale britanice care întreba ce culoare va avea micul Archie, fiul ducilor de
Sussex

Prinţii Charles, Harry şi Archie. Foto: Getty

Interviul exploziv al lui Oprah cu ducii de Sussex a stârnit un adevărat tsunami în familia regală britanică, iar ecourile sale nu s-au stins.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit The Sun, interviul a fost filmat în februarie 2021, înainte ca ducii de Sussex să iasă de sub patronajul regal în 19 februarie.

La vremea respectivă, presa a scris cât de afectaţi au fost regalii de afirmaţiile tendenţioase ale prinţului Harry şi ale lui Meghan Markle, mai cu seamă de cea mai comentată acuzaţie. Ducesa a mărturisit cu lacrimi în ochi că un important membru regal întrebase ce culoare va avea Archie, cu referire la tonul închis de piele pe care Meghan îl are. La vremea respectivă, se scria că ducii de Sussex avea să nu mărturisească niciodată cine făcuse acest comentariu rasist.

Citeşte mai departe aici...

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările