Richie Sambora, cercetat de poliţia americană după ce a ameninţat-o cu moartea pe fosta lui iubită

Richie Sambora, cercetat de poliţia americană după ce a ameninţat-o cu moartea pe fosta lui iubită

Richie Sambora a fost chitaristul principal şi fondatorul celebrei formaţii rock Bon Jovi FOTO Getty Images

Richie Sambora, fostul chitarist al trupei Bon Jovi, este cercetat de poliţia americană după ce fosta lui iubită, Nikki Lund, a depus o plângere oficială în care afirmă că rockerul a agresat-o fizic şi a ameninţat-o cu moartea, notează contactmusic.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit plângerii sale, Nikki Lund spune că Richie Sambora, în vârstă de 55 de ani, a ameninţat-o cu moartea în mai multe conversaţii telefonice, în care i-ar fi spus că o va face „să dispară“ de pe faţa pământului.
 
Plângerea a fost depusă la comisariatul din Calabasas, un oraş din California, în cursul zilei de miercuri, după ce Nikki Lund a telefonat la serviciile de urgenţe şi a cerut poliţiei locale să vină la reşedinţa ei.
 
Poliţia din Los Angeles a confirmat că a primit o astfel de plângere oficială şi a precizat că o anchetă a fost iniţiată.
 
Un prieten din anturajul lui Nikki Lund spune că Richie Sambora ar fi agresat-o fizic şi ar fi ameninţat-o apoi că o va ucide. „A fost agresiv din punct de vedere fizic cu ea, a lovit-o în zona pieptului, în timpul unei întâlniri din ianuarie. Ea a rămas cu vânătăi şi complet zguduită“, a declarat acea sursă, citată de revista „People“.
 
„După aceea, el i-a scris mesaje pe Twitter în care spunea că ea este o persoană lipsită de importanţă şi o depedentă de droguri. Apoi a sunat-o pe mobil şi i-a spus: «Te voi face să dispari de pe faţa pământului. Am milioane de dolari şi eu pot face să dispară oameni - tu nu însemni nimic»“, a adăugat aceeaşi sursă.
 
Richie Sambora, chitaristul principal şi membru fondator al trupei Bon Jovi, a negat aceste acuzaţii. Agentul său de presă a dat publicităţii o declaraţie oficială în care a spus că acuzaţiile formulate de Nikki Lund reprezintă „o adunătură de minciuni sfruntate.“ Acelaşi agent de presă spune că Lund a depus acea plângere la poliţie doar după ce Richie Sambora a refuzat să continue să finanţeze o afacere comună care nu mai era profitabilă.
 
Cei doi au avut o relaţie marcată de numeroase despărţiri şi împăcări în ultimul deceniu. Lund şi Sambora sunt parteneri de afaceri de mai mulţi ani şi au lucrat împreună pentru a lansa linia vestimentară a lui Lund - Nikki Lund Clothing.
 
La sfârşitul anului 2013, chitaristul a părăsit trupa Bon Jovi din motive personale. În noiembrie 2014, solistul formaţiei, Jon Bon Jovi, a pus capăt speculaţiilor despre revenirea lui Richie Sambora în trupa Bon Jovi, precizând că fostul lui coleg a părăsit definitiv celebra formaţie rock americană.
 
Trupa Bon Jovi a cântat la Bucureşti în vara anului 2011. Trupa este formată în prezent din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: