#PastiladeMotivatie Experienţele traumatizante prin care a trecut Teo Trandafir: s-a tăvălit pe podele de durere şi a suferit din dragoste „ca un animal“

#PastiladeMotivatie: Experienţele traumatizante prin care a trecut Teo Trandafir: s-a tăvălit pe podele de durere şi a suferit din dragoste „ca un animal“

Teo Trandafir a povestit la interviurile „Pastila de motivaţie“ experienţele traumatizante prin care a trecut de-a lungul vieţii. A crescut cu sentimentul că este un copil prost, a suferit enorm în dragoste şi a trecut printr-o comă din care nimeni nu ştia dacă o să-şi mai revină.

Ştiri pe aceeaşi temă

URMĂRESTE interviul în modulul Adevărul Live

 

Dincolo de modul haios în care alege să-şi spună povestea, Teo Trandafir este o femeie care a ţinut piept unor experienţe de nebănuit: a aflat cum este să nu mai fii dorit la TV, a trecut printr-o comă din care nu ştia nimeni dacă o să-şi mai revină şi a suferit în dragoste „ca un animal", tăvălindu-se pe podele. Toate aceste exprienţe le-a povestit într-un interviu din cadrul rubricii „Pastila de motivaţie“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările