Noi dezvăluiri despre solistul Linkin Park. Văduva lui Chester a povestit o altă tentativă de suicid a artistului

Noi dezvăluiri despre solistul Linkin Park. Văduva lui Chester a povestit o altă tentativă de suicid a artistului

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis la vârsta de 41 de ani FOTO Guliver/Getty Images

Chester Bennington a încercat să se sinucidă şi cu nouă luni înainte să fie găsit mort. De asemenea, raportul autopsiei a dezvăluit că artistul consumase alcool înainte să-şi ia viaţa spânzurându-se.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chester Bennington a consumat o cantitate semnificativă de alcool, şi-a legat picioarele şi a sărit în piscină într-o încercare de sinucidere cu nouă luni înainte de a muri, potrivit raportului de autopsie dezvăluit de publicaţia TMZ, în care au fost redactate şi detalii despre încercările repetate ale cântăreţului de a-şi lua viaţa, dezvăluite de soţia acestuia, Talinda Bennington (41 de ani). 
 
La vremea aceea, Bennington, care se lupta cu dependenţa de alcool şi suferea de depresie, a încercat să se înece în piscina locuinţei sale. După ce s-a aruncat în apă, legându-şi în prealabil picioarele, artistul „s-a răzgândit“ în ultimul moment şi a reuşit să se dezlege, scrie Daily Mail.  
 
Acest amănunt a fost inclus de legist în raportul de autopsie, la cererea avocatului văduvei artistului, Talinda Bennington. De asemenea, în raport a mai fost făcută o referinţă la un alt episod din 2006 când artistul a ieşit din casă cu o armă asupra sa, spunând că vrea să se sinucidă, iar Talinda a fost nevoită să cheme poliţia.
 
„Rezultatele autopsiei sunt caracteristice pentru comportamentul suicidal. A existat o serie de încercări de sinucidere“, se arată în raportul LA Medical County Examiner.

Chester Bennington, alături de Talinda Bennington FOTO Guliver/Getty Images 
 
Solistul trupei Linkin Park a fost găsit spânzurat, nu a lăsat niciun bilet de adio, iar în casa artistului au fost găsite mai multe sticle de alcool goale. 
 
Bennington s-a întors mai devreme din vacanţa de familie pentru că a trebuit să lucreze în ziua respectivă, iar soţia lui a primit vestea morţii soţului ei în timp ce se afla la volan, întorcându-se din Arizona, alături de copii. 
 
Soţia lui Bennington a declarat poliţiei că artistul avea „stări suicidale“ de fiecare dată după ce consuma alcool, dar şi că în ultimele şase luni nu mai consumase nimic. 
 

Chester Bennington s-a sinucis în dimineaţa zilei de 20 iulie, iar reprezentanţii biroului de medicină legală din Los Angeles au confirmat că solistul Linkin Park a murit după ce s-a spânzurat. Ziua în care Chester a decis să renunţe la viaţă este cea în care bunul său prieten Chris Cornell ar fi împlinit 53 de ani. Solistul Audioslave şi Soundgarden s-a sinucis tot într-o zi de joi, pe 18 mai, şi tot prin spânzurare. Ambii sufereau de depresie şi luptau cu dependenţa de droguri şi alcool. 

La momentul morţii, cântăreţul era căsătorit cu Talinda Ann Bentley, alături de care a avut trei copii - un băiat de 11 ani şi gemenele de şase ani. Bennington a mai fost căsătorit cu Samantha Olit, în perioada 1996-2005, şi au avut împreună un fiu, Draven Sebastian, în vârstă de 15 ani. De asemenea, Chester mai are un fiu în vârstă de 21 de ani din relaţia cu Elka Brand şi i-a adoptat şi celălalt copil pe care femeia îl avea.

citeste totul despre: