Michael Jackson era un „pedofil şi un tiran sexual“, afirmă un coregraf

Michael Jackson era un „pedofil şi un tiran sexual“, afirmă un
coregraf

Bărbatul îl acuză pe Michael Jackson de pedofilie  FOTO Reuters

Un coregraf australian l-a acuzat joi pe Michael Jackson de a-l fi agresat sexual în decurs de şapte ani,  declarând că era „pedofil“, o afirmaţie despre care apărătorii regelui pop susţin că este „scandaloasă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michael Jackson a fost un „pedofil şi tiran sexual“, a declarat Wade Robson, în condiţiile în care afirmase, în 2005,  că Jackson nu l-a atins niciodată.

„El m-a agresat sexual de la vârsta de şapte până la 14 ani.“, a precizat coregraful de 30 de ani, citat de France Presse.

Presa locală a informat săptămâna trecută că fostul dansator a depus o plângere pe 1 mai,  împotriva lui Michael Jackson, pentru „agresiuni sexuale în copilărie“. Detaliile plângerii nu sunt însă cunoscute.

Pentru avocatul lui Robson, Henry Gradstein, „Michael Jackson era un monstru şi fiecare persoană normală ştia“ acest lucru, potrivit unui comunicat.

Wade Robson a explicat că „nu este vorba de un caz de memorie refulată“: „N-am uitat niciodată ce mi-a făcut Michael. Dar eram, psihologic şi emoţional, complet incapabil să înţeleg că erau agresiuni sexuale“.

Fostul dansator susţine, de asemenea, că Michael Jackson i-a dictat prin telefon mărturia din 2005, dar a negat că a fost plătit pentru a vorbi în favoarea cântăreţului. „Nu au fost bani. Michael îmi telefona în fiecare zi şi a fost o manipulare completă, o spălare pe creier“.

Howard Weitzman, avocatul ce reprezintă interesele lui Michael Jackson, a reamintit că Robson a „negat categoric, sub jurământ şi în multe interviuri din ultimii 20 de ani, că Michael Jackson“ l-ar fi agresat.

„El vrea acum să credem că a comis un sperjur de cel puţin două ori şi i-a minţit pe toţi despre Michael Jackson de la începutul anilor '90, totul pentru ca astăzi să depună plângere şi să ceară bani“, a comentat avocatul, adăugând că „plângerea lui este scandaloasă şi tristă“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările