Mesajul lui Ştefan Bănică după moartea Cristinei Ţopescu, iubita lui din tinereţe: „Am trăit una dintre cele mai intense şi frumoase perioade din viaţa mea“

Mesajul lui Ştefan Bănică după moartea Cristinei Ţopescu, iubita lui din tinereţe: „Am trăit una dintre cele mai intense şi frumoase perioade din viaţa mea“

Cristina Ţopescu, care a murit la 59 de ani, a avut o relaţie cu Ştefan Bănică în anii '90 FOTO Viva

Cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică (52 de ani) a scris un mesaj de adio emoţionant pentru Cristina Ţopescu, prima iubită a artistului, care a fost găsită moartă pe 12 ianuarie, la vârsta de 59 de ani.

Prezentatoarea de televiziune Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în locuinţa sa în seara zilei de 12 ianuarie după ce aproximativ trei săptămâni nu a mai fost văzută. Cel mai probabil, Cristina Ţopescu a murit pe 28 decembrie 2019, în cursul nopţii, potrivit unor surse medico-legale. Vedeta TV a fost găsită în pat, în pijamale, fără urme de violenţă.
 

Ştefan Bănică, care a avut o relaţie de cinci ani cu Cristina Ţopescu la începutul anilor ’90, a scris pe Facebook un mesaj de adio pentru aceasta, în care mărturiseşte că prezentatoarea TV a fost persoana alături de care a trăit una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa lui.
 
„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase şi intense perioade din viaţa mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu“, a scris Ştefan Bănică pe Facebook, alături de o fotografie alb-negru din tinereţea jurnalistei. 
 
Artistul a lăudat-o pe Cristina Ţopescu atât pentru „sufletul mare“, cât şi pentru profesionalismul de care a dat dovadă în meseria ei: „A fost un om frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionism în meseria ei“.
   

 

Ştefan Bănică şi Cristina Ţopescu au avut o relaţie de cinci ani 

Ştefan Bănică şi Cristina Ţopescu au avut o relaţie la începutul anilor '90, cuplu care s-ar fi destrămat după cinci ani. 

Jurnalista, care ar fi fost prima iubită a lui Bănică, a mărturisit la un moment dat, în cadrul unui interviu, că artistul era foarte gelos: „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea“. 
 

Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani 

Potrivit poliţiei, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii din Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.
 
 

Cristina Ţopescu, fiica îndrăgitului comentator sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut la Oradea, în 1960, şi a absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

Ea a fost arestată în 1989 timp de trei luni, după ce a fost prinsă încercând să fugă din ţară.

S-a făcut remarcată la pupitrul ştirilor, fiind ani buni craincă la Pro TV, apoi principala prezentatoare a buletinului de ştiri de la Prima TV, timp de 12 ani. În 2013, ea a demisionat după ce s-a înscris în PSD. Cristina Ţopescu a lucrat şi la Antena 3.

 În ultima perioadă, după ce declarase că se retrage din presă, a continuat să realizeze emisiunea „Interviuri (ne)convenţionale“ la Canal 33. De la finalul anului trecut, Cristina Ţopescu era consiliera ministrului Sănătăţi, Victor Costache.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: