Madonna, în conflict cu Instagram pentru fotografii indecente

Madonna,
în conflict cu Instagram pentru fotografii indecente

„Se distrează blondele mai bine“, şi-a întrebat artista susţinătorii. FOTO Instagram

Reprezentanţii Instagram au avertizat-o pe regina muzicii pop că îi vor închide contul dacă va mai posta imagini necorespunzătoare. Cu toate acestea, Madonna a ignorat avertismentele şi a continuat să publice poze provocatoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Bună, Madonna... Ne-a atras atenţia că pe contul tău Instagram ai încălcat regulile comunităţii. Este important să ştii că dacă nu vei respecta nici în continuare ghidul nostru, este posibil să-ţi închidem contul ori să nu mai acces pe Instagram, fără alte înştiinţări“, i-au scris reprezentanţii platformei de transfer şi editare de fotografii.

În ciuda mesajului, Madonna a arătat încă o dată că libertatea de exprimare este mai importantă decât regulile constrângătoare de pe Instagram şi a publicat imagini în care poartă o perucă neagră şi este îmbrăcată într-o rochie mulată şi decoltată din latex.

De când s-a alăturat comunităţii, în noiembrie 2012, interpreta piesa „Girl Gone Wild“ a împărtăşit fotografii în care fumează, se mângâie pe sâni şi consumă alcool.

Pentru artistă, acestea sunt manifestări obişnuite, ţinând cont de concertele controversate din turneul MDNA  în care şi-a arătat sânii, l-a susţinut pe Barack Obama ori a făcut o criză de nervi din cauza ţigărilor.

 În ciuda avertismentelor, membrii Instagram nu au nominalizat fotografiile necorespunzătoare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: