Loredana Groza spulberă zvonurile legate de divorţ: „Eu ştiu ce am acasă. N-am nevoie de confirmarea lumii pentru relaţia noastră!“

Loredana Groza spulberă zvonurile legate de divorţ: „Eu ştiu
ce am acasă. N-am nevoie de confirmarea lumii pentru relaţia noastră!“

foto: arhivă

Cu peste trei decenii de carieră în spate, regina reinventărilor din muzica românească a ştiut să câştige bătălia cu timpul pe scenă, dar şi în viaţa personală. Acum, se pregăteşte pentru un show memorabil în care se va duela cu Grasu XXL la Sala Polivalentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Are 1,63 metri înălţime, dar e un munte de talent, energie, ambiţie şi optimism. Am întâlnit-o pe Loredana într-o după-masă, când tocmai ieşise de la sală şi urma să discute cu managerul său despre agenda sa foarte încărcată din perioada următoare: de la concerte în străinătate la show-ul Red Bull Music SoundClash de pe 21 noiembrie de la Sala Polivalentă, care o va aduce într-un duel inedit cu Grasu XXL.

Te-a şi format cariera aşa bătăioasă? Sau aşa ai fost dintotdeauna? Cum era Loredana cea de la 16 ani, atunci când s-a lansat?
La fel. Întotdeauna am fost o luptătoare, mi-a plăcut să-mi depăşesc limitele, să văd dincolo de ceea ce spuneau unii sau alţii că aş putea sau nu să fac şi mereu am încercat să-i dezamăgesc. (râde)
Fiica ta, Elena, cum e prin comparaţie cu tine?
Elena este mai introvertită, în sensul că a moştenit cumva şi caracterul meu, dar şi caracterul tatălui său.
Ce-a luat de la tine, ce-a luat de la soţul tău, Andrei Boncea?
Eeei, ce poate lua de la o mamă?! (râde) Toate lucrurile bune. Andrei, pe de altă parte, e mult mai introvertit şi, înainte să spună o chestie, se gândeşte de zece ori. Elena a preluat asta de la el. Pe când eu de multe ori sunt cum e vorba aia: „Ce-i în guşă şi-n căpuşă“. De-asta cumva, Elena e mult mai înţeleaptă decât eram eu la vârsta ei. Eu mă aruncam cu capul înainte de multe ori fără să mă gândesc la consecinţe, pe când ea este mult mai prudentă, mai cerebrală, ceea ce-i foarte bine. Mai ales în ziua de azi, când sunt atâtea distracţii şi atracţii, să poţi să-ţi menţii balansul şi echilibrul e tare.

Citeşte aici întreaga declaraţie pe care Loredana Groza a făcut-o, în paginile revistei OK!, despre relaţia cu Andrei Boncea!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: