Jennifer Aniston şi-a făcut Instagram, iar prima fotografie postată a isterizat fanii şi a strâns peste 8 milioane de aprecieri: cu cine s-a pozat actriţa

Jennifer Aniston şi-a făcut Instagram, iar prima fotografie postată a isterizat fanii şi a strâns peste 8 milioane de aprecieri: cu cine s-a pozat actriţa

Jennifer Aniston FOTO AP

Actriţa americană Jennifer Aniston (50 de ani) şi-a făcut cont de Instagram şi a postat prima fotografie, în care apare alături de foştii colegi din serialul „Friends“. Imaginea a strâns peste un milion de aprecieri şi 70.000 de comentarii într-o singură oră.

Jennifer Aniston şi-a creat cont de Instagram, jenniferaniston, şi a postat prima fotografie. Actriţa s-a pozat cu foşti colegi din „Friends“, iar imaginea a strâns într-o oră peste un milion de aprecieri, iar după 20 de ore a ajuns la mai mult de 8,6 milioane de like-uri. 
 
În fotografie, Jennifer apare alături de Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer.
 
„Iar acum suntem suntem FRIENDS (prieteni – n.r.) şi pe Instagram. Salut, Instagram“,  a fost mesajul postat de actriţă alături de selfie-ul cu foştii săi colegi din distribuţia serialului „Friends“. 
 
Totodată, contul actriţei a strâns în mai puţin de o zi peste 7 milioane de fani, asta după ce în doar cinci ore avea deja 700.000 de urmăritori.
 
Fanii s-au bucurat nespus atât de imaginea postată, cât şi de faptul că actriţa s-a alăturat reţelei sociale, şi au postat comentarii precum: „Iee! Bine ai venit pe Instagram, Jen!“, „În sfârşit!“, „Sunt foarte fericit că eşti aici!“. 
 
În secţiunea de bio a contului de Instagram, Jennifer transmite fanilor: „Prietenii îmi spun Jen“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: