Iubitul lui George Michael spune că el i-a găsit trupul neînsufleţit şi că vedeta se confrunta cu dependenţa de heroină

Iubitul lui George Michael spune că el i-a găsit trupul neînsufleţit şi că vedeta se confrunta cu dependenţa de heroină

Din 2012, George Michael avea o relaţie cu australianul cu origini libaneze Fadi Fawaz, un expert în coafură şi fotograf freelance FOTO Hepta

Fadi Fawaz, hair stylist şi iubitul lui George Michael, a dezvăluit că superstarul a murit singur şi că el a fost acela care i-a găsit trupul neînsufleţit în ziua de Crăciun. Mai mult, acelaşi personaj a dezvăluit pentru „The Telegraph“ că vedeta se confrunta cu dependenţa de heroină de foarte multă vreme.

George Michael ar fi fost dependent de heorină 

„Este un Crăciun pe care nu îl voi uita niciodată, deoarece mi-am găsit partenerul de viaţă decedat, liniştit, în pat, la prima oră a dimineţii. Îmi va fi întotdeauna dor de tine“, a dezvăluit Fadi Fawaz. 

Cuplul planificase să-şi petreacă ziua împreună, relatează Fadi Fawaz pentru „The Telegraph“. „Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, dar George aştepta Crăciunul şi eu la fel. Acum totul e ruinat. Aş vrea ca oamenii să şi-l amintească aşa cum era - era un om frumos“, a mai zis el.

De asemenea, Fadi Fawaz a spus că George Michael se confrunta cu o dependenţă de heroină de care nu mai scăpa, iar excesele şi stilul de viaţă hedonist din ultimii ani l-au transformat pe superstar. „A fost dus de mai multe ori la Urgenţe. Folosea heroină. E uimitor că a rezistat atât de mult“, a povestit el. 

Gary Farrow, unul dintre cei mai renumiţi agenţi de presă din Marea Britanie, prieten apropiat al cântăreţului George Michael, a dezvăluit pentru „The Sun“ că „accesul facil la droguri“ a determinat moartea starului.
 
„Consider că accesul facil la droguri a fost cauza problemelor sale. Am crezut că George era prea deştept pentru a se implica în consumul de substanţe ilegale, dar, odată ce această boală (n.r. - dependenţa de droguri) se instalează, e greu să lupţi împotriva ei“, a adăugat Gary Farrow. 

Problemele cardiace - posibila cauză a morţii, potrivit managerului său, Michael Lipman - sunt comune printre dependenţii de heroină.

Lista relaţiilor lui George Michael 

George Michael a avut mai mulţi parteneri de viaţă. L-a cunoscut pe Anselmo Feleppa în 1991 la un concert din seria „Rock in Rio“ şi a avut o relaţie cu acesta până în 1993, când designerul brazilian a murit în urma unei hemoragii cerebrale, cauzată de SIDA.

În 1996, George Michael a început o relaţie cu americanul Kenny Goss, managerul unei companii din Dallas care produce articole vestimentare sportive. În noiembrie 2005 cei doi au anunţat că îşi vor înregistra parteneriatul civil în Marea Britanie, dar au amânat acest lucru din cauza unui turneu al starului pop. Pe 22 august 2011, George Michael a dezvăluit că se despărţise de Kenny Goss în urmă cu doi ani.

Din 2012, George Michael avea o relaţie cu un nou iubit, australianul cu origini libaneze Fadi Fawaz, un expert în coafură şi fotograf freelance.

Moarte „neaşteptată, dar suspectă“ 

Cântăreţul George Michael a murit duminică, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC. Cântăreţul britanic, care s-a lansat cântând în grupul pop Wham! din anii 1980 şi şi-a construit apoi o carieră de succes în calitate de artist solo, „a murit împăcat în reşedinţa lui“, potrivit agentului de presă al starului britanic. Insuficienţa cardiacă este o posibilă cauză a morţii lui George Michael, conform managerului său, Michael Lippman, anunţă CNN, care citează Press Association.

De asemenea, Poliţia cercetează decesul artistului, considerându-l „neaşteptat, dar nu suspect“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: