Fratele cântăreţei rap Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viaţă: fapta îngrozitoare care l-a trimis după gratii pe Jelani Maraj

Fratele cântăreţei rap Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viaţă: fapta îngrozitoare care l-a trimis după gratii pe Jelani Maraj

Jelani Maraj, fratele lui Nicki Minaj, a fost condamnat la închisoare pe viaţă FOTO Instagram

Jelani Maraj (41 de ani), fratele mai mare al cântăreţei de muzică rap Nicki Minaj, a fost condamnat definitiv la închisoare după ce a violat în mod repetat o fetiţă în vârstă de 11 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fratele lui Nicki Minaj îşi va petrece restul vieţii în spatele gratiilor, fără posibilitatea eliberării condiţionate în următorii 25 de ani, după ce a violat-o în mod repetat pe fiica lui vitregă pe vremea când aceasta avea 11 ani, scrie AP.
 
Sentinţa a fost stabilită pe 27 ianuarie, la Curtea Supremă din Nassau County, el fiind condamnat pentru agresiunea sexuală a fetiţei soţiei sale în vârstă de 11 ani, în timp ce mama ei era la serviciu. Agresiunile au avut loc în perioada aprilie-noiembrie 2015. 
 
Judecătorul Curţii Supreme, Robert McDonald, l-a blamat pe Maraj pentru că a abuzat sexual o fată: „Părerea mea este că ai distrus acest copil. Ai violat acest copil. Ai violat-o din nou şi din nou“.
 
Sentinţa vine la doi ani după ce un juriu a pronunţat verdictul care îl face vinovat pentru abuz sexual, după un proces care a început în 2015.
 
Ancheta a scos la iveală că fratele victimei l-a surprins pe agresor şi a spus totul mamei sale. 
 
Maraj a cerut clemenţă şi a susţinut că este nevinovat justificând că a fost băut aproape de fiecare dată când a comis faptele. 
 
„Aş dori să îmi cer scuze pentru durerea pe care am provocat-o. Am avut o problemă foarte mare cu alcoolul“, a spus el, adăugând că „cere doar milă de la instanţă“. De cealaltă parte, fetiţa molestată a dezvăluit că în fiecare zi s-a gândit să se sinucidă. „Nu credeam că voi putea trece peste fiecare zi fără un atac de panică. Simţeam că nu mai aveam voce“, a dezvăluit ea.
 
Nicki Minaj nu a fost prezentă în instanţă pentru a-şi susţine fratele mai mare, însă avocatul lui Maraj, David Schwartz, a citit o scrisoare din 2016 în care cântăreaţa încerca să-l ajute pe fratele ei să primească o sentinţă mai uşoară. În scrisoare, rapperul îl descria pe Maraj ca fiind „cel mai răbdător şi blând om pe care îl cunoaşte“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: