Fratele cântăreţei rap Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viaţă: fapta îngrozitoare care l-a trimis după gratii pe Jelani Maraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jelani Maraj, fratele lui Nicki Minaj, a fost condamnat la închisoare pe viaţă FOTO Instagram
Jelani Maraj, fratele lui Nicki Minaj, a fost condamnat la închisoare pe viaţă FOTO Instagram

Jelani Maraj (41 de ani), fratele mai mare al cântăreţei de muzică rap Nicki Minaj, a fost condamnat definitiv la închisoare după ce a violat în mod repetat o fetiţă în vârstă de 11 ani.

Fratele lui Nicki Minaj îşi va petrece restul vieţii în spatele gratiilor, fără posibilitatea eliberării condiţionate în următorii 25 de ani, după ce a violat-o în mod repetat pe fiica lui vitregă pe vremea când aceasta avea 11 ani, scrie AP.

Sentinţa a fost stabilită pe 27 ianuarie, la Curtea Supremă din Nassau County, el fiind condamnat pentru agresiunea sexuală a fetiţei soţiei sale în vârstă de 11 ani, în timp ce mama ei era la serviciu. Agresiunile au avut loc în perioada aprilie-noiembrie 2015. 

Judecătorul Curţii Supreme, Robert McDonald, l-a blamat pe Maraj pentru că a abuzat sexual o fată: „Părerea mea este că ai distrus acest copil. Ai violat acest copil. Ai violat-o din nou şi din nou“.

Sentinţa vine la doi ani după ce un juriu a pronunţat verdictul care îl face vinovat pentru abuz sexual, după un proces care a început în 2015.

Ancheta a scos la iveală că fratele victimei l-a surprins pe agresor şi a spus totul mamei sale. 

Maraj a cerut clemenţă şi a susţinut că este nevinovat justificând că a fost băut aproape de fiecare dată când a comis faptele. 

„Aş dori să îmi cer scuze pentru durerea pe care am provocat-o. Am avut o problemă foarte mare cu alcoolul“, a spus el, adăugând că „cere doar milă de la instanţă“. De cealaltă parte, fetiţa molestată a dezvăluit că în fiecare zi s-a gândit să se sinucidă. „Nu credeam că voi putea trece peste fiecare zi fără un atac de panică. Simţeam că nu mai aveam voce“, a dezvăluit ea.

Nicki Minaj nu a fost prezentă în instanţă pentru a-şi susţine fratele mai mare, însă avocatul lui Maraj, David Schwartz, a citit o scrisoare din 2016 în care cântăreaţa încerca să-l ajute pe fratele ei să primească o sentinţă mai uşoară. În scrisoare, rapperul îl descria pe Maraj ca fiind „cel mai răbdător şi blând om pe care îl cunoaşte“.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri