Farsa macabră pe care Kit Harington i-a făcut-o logodnicei lui. Rose Leslie a fost şocată şi a ameninţat că-l părăseşte: „Nu a mers aşa cum speram“ VIDEO

Farsa macabră pe care Kit Harington i-a făcut-o logodnicei lui. Rose Leslie a fost şocată şi a ameninţat că-l părăseşte: „Nu a mers aşa cum speram“ VIDEO

Kit Harington i-a făcut o farsă logodnicei sale Rose Leslie FOTO Getty Images

Actorul Kit Harington a dezvăluit farsa brutală pe care i-a făcut-o logodnicei sale, Rose Leslie. Iniţial, actriţa s-a speriat şi a început să plângă, dar după ce şi-a dat seama că a fost doar o glumă macabră s-a supărat atât de tare încât l-a ameninţat că îl va părăsi dacă o va mai surprinde în acest fel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kit Harington, actorul care îl interpretează pe Jon Snow în serialul HBO „Game of Thrones“, a dezvăluit, în cadrul emisiunii de televiziune „Jonathan Ross Show“, farsa pe care i-a făcut-o logodnicei sale de 1 aprilie, Ziua păcălelilor. 
 
Se pare că actriţa Rose Leslie a avut parte de o surpriză în momentul în care a deschis frigiderul, dimineaţa, din casa în care cei doi locuiesc împreună, scrie The New Daily.
 
Printre alimente se afla „capul“ logodnicului ei, o replică extrem de realistă, iar Leslie s-a speriat foarte tare şi a început să plângă. 

Hotsauce TV / ITV Studios / Via youtube.com
 
„Nu a mers aşa cum speram“, a mărturisit Kit Harington. „Familia mea obişnuieşte să facă glume de 1 aprilie, dar familia ei nu. A izbucnit în plâns după farsă“, a declarat actorul, în cadrul showului TV. 
 
Hotsauce TV / ITV Studios / Via youtube.com
 
Kit Harington mărturiseşte chiar faptul că logodnica lui l-a ameninţat că îl va părăsi dacă va mai încerca asemenea farse. „A izbucnit în plâns după. Chiar mi-a spus că dacă voi mai încerca aşa ceva, se va termina totul între noi, iar eu cred că s-a referit şi la căsătorie“, povesteşte Kit, care se aştepta ca farsa să fie una amuzantă pentru Leslie, având în vedere legătura lor cu serialul de succes „Game of Thrones“. 
 
 
Actorii Kit Harington şi Rose Leslie, care îi interpretează pe Jon Snow şi pe Ygritte în serialul „Game of Thrones“, s-au logodit după o relaţie de cinci ani, iar data nunţii nu a fost încă anunţată.
 
Întrebat dacă nunta celor doi va fi organizată în stilul „Game of Thrones“, Kit a răspuns că „nu există nicio şansă s-o conving pe Leslie ca nunta să aibă ca tematică serialul“. 
 
Cei doi actori şi-au oficializat relaţia în luna aprilie a anului 2016, când au apărut împreună la gala premiilor Oliver, din Londra, pe covorul roşu ţinându-se de mână şi chiar sărutându-se. 

FOTO Getty Images
 
Într-un interviu acordat revistei „Italian Vougue“, Harington descria cel mai frumos moment de pe platourile de filmare ale serialului, surprinzând cu o declaraţie de dragoste. „Cele trei săptămâni petrecute în Islanda, unde am filmat sezonul al doilea. Pentru că ţara este frumoasă, pentru că Luminile Nordice sunt magice şi pentru că acolo m-am îndrăgostit“, a mărturisit artistul. 
   
Din nefericire, personajul portretizat de Leslie „a ieşit“ din serial la sfârşitul sezonului patru, însă cei doi artişti şi-au continuat idila în afara platourilor de filmare. „Dacă deja eşti atras de cineva, iar apoi acea persoană o interpretează pe partenera ta în serial, devine foarte uşor să te îndrăgosteşti“, a mai precizat Harington. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările