Metoda inedită prin care Kit Harington şi Rose Leslie şi-au confirmat logodna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rose Leslie şi Kit Harington sunt împreună de cinci ani FOTO Guliver/Getty Images
Rose Leslie şi Kit Harington sunt împreună de cinci ani FOTO Guliver/Getty Images

Actorii din serialul „Game of Thrones“ Kit Harington şi Rose Leslie au anunţat în mod oficial că urmează să se căsătorească şi au ales o manieră inedită de a confirma zvonurile apărute în presa internaţională.

Actorii britanici Kit Harington şi Rose Lesie, ambii în vârstă de 30 de ani, şi-au confirmat logodna printr-o metodă tradiţională: anunţul într-un ziar local. 

Cei doi, ale căror personaje din „Game of Thrones“, Jon Snow şi Ygritte, sunt de asemenea îndrăgostite, au urmat exemplul cuplului Benedict Cumberbatch şi Sophie Hunter, făcând un anunţ în ediţia de marţi a cotidianului „The Times“, plasat în secţiunea „căsătorii viitoare“.

„Se anunţă logodna dintre Kit, fiul cel mic al lui David şi Deborah Harington din Worcestershire, şi Rose, fiica mijlocie a lui Sebastian şi Candy Leslie din Aberdeenshire“, este anunţul din ziarul The Times.

image

Anunţul logodnei lui Kit Harington şi Rose Leslie din ziarul „The Times“, FOTO AP/DailyMail

Kit Harington şi Leslie Rose nu au stabilit încă o dată pentru marele eveniment, dar locuiesc împreună din luna ianuarie şi se declară extreme de fericiţi: „M-am mutat cu Rose şi sunt foarte fericit. Totul merge bine, iar pentru că Rose are o grămadă de idei pentru amenajarea locuinţei, i-am spus că poate să mute orice, să schimbe orice, să arunce orice, tot ce contează este că acesta este căminul nostru şi trebuie să simţim că ne aparţine“, a declarat Kit în emisiunea britanicului James Corden.

image

Actorii şi-au oficializat relaţia în luna aprilie a anului 2016, când au apărut împreună la gala premiilor Oliver, din Londra, pe covorul roşu ţinându-se de mână şi chiar sărutându-se. Despre relaţia mai mult decât profesională dintre Harington şi Leslie s-a scris prima dată în anul 2012, când au format un cuplu timp de un an, rămânând prieteni în urma despărţirii. Potrivit presei străine, cei doi au reluat relaţia la începutul lui 2016, deşi ulterior au mai circulat zvonuri legate de această împăcare.  

Într-un interviu acordat revistei „Italian Vougue“, Harington descria cel mai frumos moment de pe platourile de filmare ale serialului, surprinzând cu o declaraţie de dragoste. „Cele trei săptămâni petrecute în Islanda, unde am filmat sezonul al doilea. Pentru că ţara este frumoasă, pentru că Luminile Nordice sunt magice şi pentru că acolo m-am îndrăgostit“, a mărturisit artistul. 

   

Din nefericire, personajul portretizat de Leslie „a ieşit“ din serial la sfârşitul sezonului patru, însă cei doi artişti şi-au continuat idila în afara platourilor de filmare. „Dacă deja eşti atras de cineva, iar apoi acea persoană o interpretează pe partenera ta în serial, devine foarte uşor să te îndrăgosteşti“, a mai precizat Harington. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite