Cum au apărut Ioana şi Ilie Năstase la parastasul soţiei lui Viorel Păunescu. Uniţi de necazuri, în plin divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ilie nastase

După ce au petrecut Paştele împreună, la casa părintească din Hârşova a Ioanei, acum bruneta şi fostul tenismen şi-au făcut apariţia la parastasul de 40 de zile pentru soţia lui Viorel Păunescu. Nu oricum, ci extrem de eleganţi şi mult mai paşnici, deşi se află într-un proces de divorţ la care au prima înfăţişare chiar peste două săptămâni.

Dau semne că divorţul va rămâne o amintire pentru ei! Cea mai recentă apariţie a Ioanei şi a lui Ilie Năstase, în public, este una dintre cele mai paşnice surprinse în ultimul timp. Dacă până acum au fost fotografiaţi unul în spatele celuilalt, ori separaţi sau bombănindu-se unul pe celălalt, iată că de data aceasta Nasty şi Ioana au apărut aşa cum este normal pentru o familie: unul lângă celălalt!

Deşi se află în plin proces de divorţ, iar pe data de 24 iunie au prima înfăţişare la Tribunalul de la Hârşova, acolo unde doamna Năstase a înaintat dosarul, la data de 2 martie 2021, bruneta de 45 de ani şi partenerul ei de 74 de ani au venit weekendul trecut împreună la un eveniment trist. Fotoreporterii Click! i-au surprins sâmbătă, după prânz, la parastasul de 40 de zile al fostei neveste a lui Viorel Păunescu, care a avut loc la Cimitirul Bellu. Ioana a fost cea mai sexy prezenţă din cimitir, aceasta purtând o rochiţă neagră de firmă cu spatele gol şi cu vedere la sânii imenşi. Perfect coafată, cu manichiură impecabilă şi ochelari de firmă, după care şi-a ascuns privirea.

Vezi imaginile şi citeşte continuarea pe click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite