De ce a „dispărut“ Lauryn Hill, solista Fugees. „Lucrez cu normă întreagă la traumele care au venit odată cu faima“

De ce a „dispărut“ Lauryn Hill, solista Fugees. „Lucrez cu normă întreagă la traumele care au venit odată cu faima“

Lauryn Hill a unoscut şi partea mai puţin bună a celebrităţii FOTO Profimedia

Lauryn Hill este o voce inconfundabilă a anilor ʼ90, iar hiturile interpretate de ea, printre care „Killing Me Softly“, Fu-Gee-La“ şi „Ready or Not“ sunt ascultate şi azi. După ce a cunoscut succesul cu trupa Fugees, s-a lansat în cariera solo şi a lansat un singur album. Succesul s-a stins, artista a dispărut din vizorul publicului şi chiar a făcut închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 1998, a lansat albumul solo „The Miseducation of Lauryn Hill“, care avea să ajungă pe locul 10 în topul celor mai bune 500 de albume din toate timpurile, realizat de celebra revistă „Rolling Stone“. Mai mult, a influenţat o generaţie întreagă de muzicieni, de la Rihanna la Drake şi Cardi B. La începutul anilor 2000, însă, Lauryn Hill (45 de ani) a lăsat în urmă faima şi industria muzicală.

„Continui să cânt, am concerte, dar, în acelaşi timp, lucrez cu normă întreagă la traumele care au venit odată cu faima şi care mi-au marcat viaţa şi familia“, a declarat ea într-un interviu recent pentru revista „Rolling Stone“.

Citeşte aici ce a determinat-o pe cântăreaţă să renunţe la lumea showbizului, de ce a făcut închisoare şi vezi cum arată astăzi Lauryn Hill.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările