Dan Negru critică politicienii: „Ăştia care n-au făcut mai mult de 2 km de tuneluri se milogesc acu’ după voturi“

Dan Negru critică politicienii: „Ăştia care n-au făcut mai mult de 2 km de tuneluri se milogesc acu’ după voturi“

Dan Negru FOTO Antena 1

Prezentatorul TV Dan Negru (48 de ani) a scris un text în care critică politicienii pentru că deşi nu ne-au făcut autostrăzi, acum vor să îi votăm.

Dan Negru, care a afirmat în trecut că nu votează, a scris, pe contul său de Facebook, un text critic la adresa politicienilor care, deşi nu au făcut autostrăzi sau tuneluri rutiere, acum „se milogesc după voturi“. 
 
Prezentatorul TV a făcut o comparaţie între sârbi, care au terminat zilele trecute autostrada spre Grecia, ultimul tronson fiind tăiat prin munte, într-o zonă asemănătoare Văii Oltului, unde au săpat 36 de tuneluri, şi România, care are doar doi kilometri de tuneluri rutiere. 
 
„Explicaţi-mi! Că nu înţeleg! Sârbii au terminat zilele astea autostrada spre Grecia şi ultimul tronson a fost tăiat prin munte într-o zonă asemănătoare Văii Oltului unde au săpat 36 de tuneluri. România are doar 2 km de tuneluri rutiere. Ultimul loc în Europa. Sârbii n-au bani europeni nerambursabili şi sunt vreo 6 milioane ca populaţie. La noi, ăştia care n-au făcut mai mult de 2 km de tuneluri se milogesc acu’ după voturi. Tot ei?!“, a scris Dan Negru pe Facebook.
 
Negru aminteşte şi de faptul că orice eşec se sancţionează, menţionând că în orice meserie există criterii de performanţă şi se dă ca exemplu pe el în acest sens: „În orice business eşecul se sancţionează! Barcelona îşi schimbă antrenorul după eşecul din Champions League. Dacă revelioanele mele nu făceau audienţă, n-aş fi rezistat 20 de ani şi m-ar fi înlocuit demult. Există criterii de performanţă în orice meserie. Ăştia au aşa ceva? Voturile nu le cer tot ăia care n-au putut mai mult de 2 km de tuneluri în toată ţara?“. 
 
Alături de text, vedeta Antenei 1 a postat şi două fotografii ilustrative, în care România este comparată cu podul Varla din tronsonul autostrăzii făcute de sârbi.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: