Clubul Bamboo s-a deschis şi la Braşov FOTO

Clubul Bamboo s-a deschis şi la Braşov FOTO

Petrecere de fiţe la Bamboo în Braşov

Cel mai celebru club de fiţe din România şi-a deschis porţile şi la Braşov. Petrecerea la „Bamboo", situat în incinta complexului „Tâmpa Gardens", a început aseară, la ora 23.30.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI!

Braşoveni şi nu numai s-au îmbulzit evenimentul monden al anului, iar locaţia s-a umplut până la refuz.

Stilurile de muzică house şi dance au predominat, iar interiorul clubului a impresionat prin designul ultramodern şi arhitectura ieşită din tipare. La eveniment nu şi-a făcut prezenţa vreo vedetă autohtonă, însă atmosfera a fost întreţinută de animatoare şi dansatori din Italia.

Petrecerea propriu-zisă a început la ora 1.00. Tot de la aceeaşi oră s-a dat startul unui spectacol de lumină şi culoare cu zeci de lasere. Mii de tineri au dansat până în zorii zilei.

Show-ul va continua şi  în această seară, când intrarea va fi liberă. Clubul Bamboo Braşov îi va organiza o petrecere specială designerului Cătălin Botezatu, a cărui zi de naştere este astăzi. Alături de italianul Joshua Castellano, Cătălin Botezatu este unul dintre acţionarii Bamboo România.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: