Audrey Hepburn a suferit de foame în timpul războiului şi i-a cântat La mulţi ani lui J.F. Kenndy

Audrey Hepburn a suferit de foame în timpul războiului şi i-a cântat La mulţi ani lui J.F. Kenndy

Audrey Hepburn a avut o viaţă interesantă. Foto: Shutterstock

Frumoasa actriţă, celebră pentru rolul din filmul "Mic dejun la Tiffany" şi nu numai, a avut o viaţă pasională, presărată cu suferinţe, dar şi cu bucurii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Audrey Hepburn era cunoscută pentru activismul ei din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, potrivit Biography.com.
S-a mutat în Olanda, iar asta pentru că mama ei credea că ţara nu se va implica, ci va sta departe de conflicte. Din nefericire, naziştii au pătruns şi acolo, iar Audrey, la fel ca şi celelalte milioane de suflete, a răbdat de foame. În adolescenţă, malnutriţia şi-a spus cuvântul asupra frumuseţii şi stării de sănătate a actriţei. Atât ea, cât şi alţi adolescenţi i-au susţinut mereu pe cei care se opuneau regimului nazist. Audrey onişnuia să doneze banii din recitaluri, dar şi să lucreze ocazional ca şi curier, împărţind ziare. Totuşi, părinţii ei simpatizau regimul nazist.
 
I-a cântat „La mulţi ani” fostului preşedinte al Americii, John F. Kennedy
 
Nu doar sex-simbolul secolului XX, Marilyn Monroe, i-a cântat lui Kennedy „La mulţi ani” într-un mod senzual şi adorabil. La un an de la acest eveniment, mai exact în 1963, Audrey Hepburn i-a făcut acelaşi lucru fostului preşedinte.
Află mai multe detalii interesante despre Audrey Hepburn pe clickpentrufemei.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările