Andreea Esca le răspunde celor care nu au crezut că a avut COVID-19: Parcă suntem într-un război VIDEO

Andreea Esca le răspunde celor care nu au crezut că a avut COVID-19: Parcă suntem într-un război VIDEO

Andreea Esca Captură video YouTube

Contestată de mulţi după ce a anunţat că s-a îmbolnăvit de COVID-19, inclusiv de cântăreţul Dan Bittman, care afirma că şi-ar fi înscenat boala, Andreea Esca a comentat, în noua emisiune online a lui Mihai Petre, "acuzaţiile" care i s-au adus în spaţiul public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Petre a lansat pe YouTube prima sa emisiune online, "Mihai Petre Show", iar invitată a fost Andreea Esca. 

Vedeta PRO TV a fost acuzată de numeroase persoane că a minţit atunci când a mărturisit că s-a îmbolnăvit de COVID-19 şi că soţul ei, Alexandre Eram, a fost în stare gravă la spital. 

Mihai Petre s-a declarat surprins să vadă cât "hate" (n.r. ură) şi cât de multe reacţii negative a primit Andreea Esca pe reţelele sociale, după anunţul bolii, potrivit click.ro. 

"Nu am fost puşi niciodată în situaţia aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacţioneze. Ne-a dat peste cap pe absolut toţi. Unii au reacţionat într-un fel, alţii, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm. În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. pe cei cu hate-ul). Oamenii aceia care au fost afectaţi, care au înţeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să îşi pună părerile în scris, pe un Facebook", a declarat Andreea Esca. 

"Oamenii au reacţii super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori eşti cu ăia, ori cu ăia“, a puncat vedeta PRO TV, în noua emisiune a lui Mihai Petre, de pe canalul său de Youtube.

 
Şi cântăreţul Dan Bittman a afirmat, în spaţiul public, că Andreea ESca şi-ar fi înscenat boala, postul PRO TV fiind complice. “Cu Andreea Esca, cu care, repet, sper să mai fie amica mea, eu am avut o singură întrebare pe care mi-am pus-o. Atâta vreme cât Andreea Esca este pionul principal al PRO TV, atâta vreme cât toată redacţia de ştiri gravitează în jurul ei, de la portar, până la director, deci toată lumea intră în contact cu ea. În momentul în care Esca a susţinut că are Covid şi s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toţi trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat. Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap. Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artişti, cântăreţi. Unii au reacţionat mai bine, alţii, nu. Cu toţii suntem datori cu o moarte. Să nu uitaţi asta!”, a declarat Dan Bittman, pentru impact.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările