Anchetă la Vatican după ce un model brazilian a primit „Like“ de pe contul oficial al Papei

Anchetă la
Vatican după ce un model brazilian a primit „Like“ de pe contul oficial al Papei

Papa Francisc şi Natalia Garibotto FOTO inspiredtraveler.ca

Vaticanul a anunţat că a deschis o investigaţie, după ce contul oficial de Instagram al Papei Francisc a apreciat o fotografie deocheată a unui model din Brazilia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un „Like“ pe Instagram a dus la deschiderea unei anchete la Vatican. Situaţie a stârnit controverse după ce s-a descoperit că acesta a fost dat de pe contul official al Papei Francisc, care are denumirea „Franciscus“.

Natalia Garibotto, modelul apreciat de contul Papei, a postat, la scurt timp după, o replică savuroasă: „Măcar voi merge în Rai”. Tânăra are 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, iar acum se bucură de o popularitate uriaşă.

Potrivit Mediafax, surse apropiate de Vatican au declarat pentru Catholic News Agency că „franciscus”, contul oficial al Papei Francisc, este „gestionat de o echipă de angajaţi” şi că o anchetă internă este acum în desfăşurare. La acest moment este neclar cum a fost acordat „like-ul” fotografiei Nataliei Garibotto, care era îmbrăcată într-o uniformă şcolară, însă a fost exclus faptul că însuşi Papa ar fi făcut acest gest. Oricum, "like-ul" a dispărut la o zi după ce a fost dat. Contul de instagram al Papei are 7,4 milioane de urmăritori din întreaga lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările