Preşedintele Universităţii Titu Maiorescu a fost reţinut de procurori

Preşedintele Universităţii Titu Maiorescu a fost reţinut de procurori

FOTO: theglobalresearch.com

Preşedintele Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti (UTM), Iosif Urs, a fost reţinut joi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 , din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Profesorul universitar Iosif Urs a fost reţinut pentru infracţiuni care au legături cu serviciul, arată surse din apropierea universităţii, conform edupedu.ro
Alături de el, au mai fost reţinute ale două persoane. Iosif Urs este acuzat că ar fi dat unor candidaţi subiectele de la admiterea la o facultate din cadrul universităţii. Proba scrisă la aceste examene a avut loc în perioada 25-26 iunie, potrivit unor surse judiciare. 

Infracţiunea pentru care este cercetat preşedintele UTM este prevazută la articolul 12 din Legea 78/200 anticorupţie: „Folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.”

Ştire în curs de actualizare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: