Primul manual de oratorie din România pentru gimnaziu şi liceu apare în luna iulie

Primul manual de oratorie din România pentru gimnaziu şi liceu apare în luna iulie

FOTO: Amalia Sterescu

Elevii de gimnaziu şi de liceu vor putea învăţa arta roatoriei şi cu ajutor unui manual de "Public Speaking", care va fi publicat în luna iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Manualul este realizat de un expert în domeniul oratoriei, Amalia Sterescu. Pe 20 iunie, comitetul de redactare a curriculei opţionalului de public speaking, format din şase cadre didactice şi un psiholog, a finalizat procesul de creare a programei şcolare pentru această materie, pasul următor fiind redactarea primului manual de public speaking pentru gimnaziu şi liceu din România.

În luna ianuarie, Amalia Sterescu a demarat şi o campanie de introducere a oratoriei (public speaking în şcoli) şi lansarea unei petiţii online privind introducerea public speaking în şcoli. În prezent, organizaţia Public Speaking School are mai multe parteneriate încheiate cu Inspectoratul şcolar Bucureşti şi licee de elită din Capitală, pentru educarea elevilor în arta oratoriei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: