Erata pentru manualul de Matematică de clasa a VI-a nu a fost publicată de Editura Didactică şi Pedagogică

Erata pentru manualul de Matematică de clasa a VI-a nu a fost publicată de Editura Didactică şi Pedagogică

Imagine de Arhivă

Manualele pline de greşeli realizate de editura unică a statului sunt “corectate” prin erate publicate separat de Editura Didactică şi Pedagogică. Din lista de erate lipseşte cea pentru manualul de Matematică de clasa a VI-a, scrie edupedu.ro, platforma care a semnalat că şi în acest manual se găsesc erori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Editura Didactică şi Pedagogică a publicat pe site-ul său 5 erate la manualele pe care le-a realizat anul acesta. Eratele sunt pentru două manuale de Biologie de clasa a VI-a, un manual greşit de Istorie de clasa a VI-a, un manual de Matematică şi explorarea mediului clasa I şi un Manual de clasa Limba şi literatura română clasa a VI-a, scrie edupedu.ro.

 Amintim că toate manualele realizate anul acesta de Editura Didactică şi Pedagogică sunt făcute pe 24 milioane lei, în baza unui contract atribuit direct de către Ministerul Educaţiei editurii din subordine, după ce Curtea Constituţională a declarat neconstituţională înfiinţarea editurii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: