Voucherele de vacanţă – cine şi cui le emite, unde şi cum se folosesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voucherele de vacanţă pot fi utilizate de beneficiari doar pentru unităţi turistice din România              FOTO: Mediafax
Voucherele de vacanţă pot fi utilizate de beneficiari doar pentru unităţi turistice din România              FOTO: Mediafax

Publicarea în Monitorul Oficial a normelor metodologice privind acordarea voucherelor de vacanţă i-a făcut pe operatorii din turism să se gândească deja la profituri mai mari. La rândul lor, şi turiştii au de câştigat, scrie Adevărul Financiar.

Intrarea în vigoare a actului normativ care reglementează utilizarea voucherelor de vacanţă ar putea aduce o creştere de până la 400 de milioane de euro în încasările operatorilor din turism, potrivit sursei citate.

Aceştia se gândesc deja la alcătuirea unor pachete turistice, în aşa fel încât utilizatorul de vouchere de vacanţă să poată achiziţiona cât mai multe servicii, de la cazare şi masă, până la transport şi chiar tratament.

În ceea ce priveşte piaţa turismului, aceasta ar putea să se „albească”, în condiţiile în care există unităţi neclasificate care activează în acest sector.

Citiţi mai departe pe www.adevarulfinanciar.ro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite