Un fost director al Romtelecom şi IBM a fost numit vicepreşedinte comercial la Siveco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul director comercial pe segmentul business al Romtelecom Mihai Tudor a fost numit vicepreşedinte comercial la Siveco România, acesta ocupând astfel o poziţie existentă în organigrama producătorului de aplicaţii software, dar neocupată până în prezent.

Mihai Tudor (53 de ani) este de profesie inginer electrotehnist şi are o experienţă de peste 25 de ani în industria locala şi internaţională de IT&C. El a fost director de vânzări al IBM Romania în perioada 1998-2001, manager cu resposabilităţi regionale pe linie de business pentru Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa la sediul IBM din Viena în perioada 2001-2006, iar în perioada 2006-2010 a condus IBM România în calitate de director general, fiind ulterior promovat director general al IBM pentru sud-estul Europei.

În perioada 2012-2013, a fost directorul executiv comercial pentru segmentul de business Romtelecom.

Înfiinţată în 1992, compania Siveco România este unul dintre cei mai mari jucători locali în domeniul aplicaţiilor software şi are peste 1.300 de angajaţi.


Mai puteţi citi: 

Singura firmă românească din Top 10 European Business Award este Siveco. Siveco Romania anunţă, într-un comunicat, că a fost premiată pentru excelenţa în exportul de produse şi servicii software în cadrul festivităţii organizate săptămâna trecută de European Business Awards la Istanbul.

Un consorţiu condus de Romsys va furniza sistemul IT pentru emiterea actelor de stare civilă. Romsys, Indra Sistemas şi Mercury 360 Communications vor furniza Ministerului pentru Societatea Informaţională sistemul de depunere a cererilor şi emitere online a actelor de stare civilă, valoarea contractului ridicându-se la 117,8 milioane de lei (26,5 milioane de euro), cu TVA inclusă.

Intrarom va furniza Ministerului Educaţiei servicii IT de 18,5 milioane lei. Intrarom va furniza Ministerului Educaţiei servicii IT pentru desfăşurarea mai multor programe ale instituţiei, valoarea contractului ridicându-se la 18,5 milioane de lei, TVA inclusă (4,2 milioane euro) pentru o perioadă de 13 luni. Contractul a fost atribuit în urmă cu o săptămână, potrivit Mediafax.

Două consorţii au depus oferte pentru noul sistem IT de salarizare în educaţie. Ministerul Educaţiei a primit, marţi, două oferte pentru furnizarea unui nou sistem informatic care ar trebui să eficientizaeze sistemul de salarizare în domeniul educaţional în contextul descentralizării, în cadrul unui proiect european estimat la aproape cinci milioane de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite