Incident în apropierea Gării de Nord: O locomotivă a început să scoată fum. Oamenii debarcaţi de urgenţă. Reacţia CFR Călători VIDEO

Incident în apropierea Gării de Nord: O locomotivă a început să scoată fum. Oamenii debarcaţi de urgenţă. Reacţia CFR Călători VIDEO

Foto: Ana Maria Milea

Locomotiva trenului IR 1632, care a plecat în această dimineaţă din Braşov, a început să degaje fum cu puţin înainte de a ajunge în Gara de Nord, oamenii fiind debarcaţi de urgenţă, cu tot cu copii şi bagaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Azi 26.08 când mai avea 3 km până în bucureşti locomotiva a luat foc în dreptul triajului. Toată lumea a luat-o pe jos”, a declarat unul dintre pasageri.
 
Ulterior, pe Facebook au apărut fotografii şi înregistrări video care-i înfăţişau pe pasageri mergând pe şinele de tren cu copii şi bagaje.
 
Contactat telefonic, Adrian Vlaicu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători a declarat pentru „Adevărul” că, într-adevăr, mecanicul de locomotivă a fost nevoit să-i debarce pe pasageri, după ce a observat că iese fum din ocomotivă.
 
„Fumul a fost observat înainte de Gara de Nord, în dreptul fostului liceu al CFR, în apropierea Podului Grant. Mecanicul a acţionat conform procedurilor şi i-a debarcat pe pasageri. A folosit extinctorul şi a anunţat imediat autorităţile. În momentul de faţă locomotiva se află în depoul CFR, unde este evaluată de o Comisie de cercetare”, a declarat Vlaicu pentru „Adevărul”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: