VIDEO Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, la Adevărul Live: „Dacă l-aş da afară pe Pop de la CNADNR, ar trebui să-l pun manager privat“

Adevărul LIVE cu Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine

Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional, a explicat, la Adevărul Live, situaţia lui Mircea Pop, care este director general interimar al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) încă din luna ianuarie, când şi-a dat demisia, adăugând că, dacă l-ar da afară, ar trebui să-l numească manager privat la CNADNR întrucât se află în lista de manageri selectaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Este o sitiuaţie puţin hilară. Domnia sa a demisionat. CNADNR este pe lista de manageri privaţi. S-au făcut recrutări încă din 2012. Pe locul întâi a ieşit un ucrainian care între timp şi-a găsit un alt job. Pe locul al doilea este domnul Dimitris Sophocleous, care s-a dus la CFR, iar pe locul al treilea este domnul Mircea Pop. Dacă l-aş da afară, ar trebui să-l pun manager privat. Şi am preferat varianta asta, să rămână interimar. Domnul Sophocleous, dacă s-a dus la CFR, chiar dacă a plecat de acolo între timp, nu poate fi pus în funcţie. Iar domnul Pop este unul dintre cei mai buni 15 specialişti din domeniul, fără să vreau să fac acum o ierarhie. Asta a fost, s-a greşit atunci, s-au dat sancţiunile, domnul Pop şi-a dat demisia, dar nimeni nu a spus că atunci când s-a declanşat codul portocaliu ei erau deja acolo, la Bâlea Lac, unde în fiecare an are loc comandamentul de iarnă", a explicat Şova, la Adevărul Live.
 
Mircea Pop a demisionat în luna ianuarie a acestui an din funcţia de director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR). La momentul respectiv, premierul Victor Ponta a declarat că este inacceptabil că "angajaţii muncesc şi şefii stau la Bâlea".
 
Directori din CNADNR au participat în luna ianuarie, la Bâlea Lac, la o şedinţă de "plan operativ" privind bilanţul pe anul trecut şi proiectul de buget pe 2013.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările