Aveţi propuneri de îmbunătăţire a noului Cod Fiscal? Grăbiţi-vă, Ministerul Finanţelor le mai aşteaptă doar până la 25 martie

Aveţi propuneri de îmbunătăţire a noului Cod Fiscal? Grăbiţi-vă, Ministerul Finanţelor le mai aşteaptă doar până la 25 martie

„Ministerul Finanţelor are o echipă specializată care analizează fiecare propunere venită din partea oamenilor de afaceri pentru îmbunătăţirea Codului Fiscal şi a Codului de Procedură Fiscală. Aşteptăm propuneri până la 25 martie, când vom ieşi cu noua formulă într-o şedinţă de Guvern“, a declarat ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov.

„Noi, la Finanţe, nu avem nişte Supermeni care preiau ce spun oamenii şi rezolvă lucrurile pe loc, dar avem o echipă de 200 de profesionişti care analizează propunerile serioase şi lucrează aproape non-stop pentru a evalua cum se pot pune în practică aceste sugestii“, a explicat Darius Vâlcov, la o conferinţă pe tema Codului Fiscal, organizată de „Bursa“.

Vâlcov a precizat că sugestiile mai pot fi transmise doar până la 25 martie, când „vom prezenta în Guvern noua formă a proiectului, rezultată în urma consultării publice“.

Până acum au venit 1.000 de propuneri

Ministrul a arătat că până în prezent au fost transmise aproximativ 1.000 de propuneri şi sugestii de modificare a Codului Fiscal, dar şi pentru Codul de Procedură Fiscală, din care 75% au fost luate în considerare şi pot fi asimilate în noua formulă.

„Vă rog să transmiteţi propunerea pe cât posibil mai concret, să se refere la articolul vizat, punctual, să sesizaţi ce problemă ridică acel articol şi să-l reformulaţi cum credeţi că ar fi mai bine.
Acum suntem în perioada propunerilor, avem încă timp până la 25 martie, ar fi păcat să nu profităm de această oportunitate“, a mai spus şeful Finanţelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: