Articol publicitar

SERIA ASUS ExpertBook B5: laptopuri pentru afaceri în deplasare

Publicat:

Dacă sunteți în căutarea unui laptop de business care să vă ofere performanță, portabilitate și rezistență într-un pachet premium, cu un stil aparte, atunci nu trebuie să ratați noile modele din seria ASUS ExpertBook B5. Aceste laptopuri sunt pregătite pentru călătorii serioase, oferind o autonomie uimitoare, suficientă performanță pentru a vă ajuta să vă îndepliniți sarcinile de lucru cu ușurință și multe tehnologii de ultimă oră.

image

Cele trei modele ASUS ExpertBook B5 OLED (B5602), ExpertBook B5 FLIP (B5402F) și ExpertBook B5 Flip (B5302F) redefinesc conceptul de putere portabilă pentru afaceri din mers. Seria ExpertBook B5 îmbină într-un mod coerent performanțe pe care afacerea ta se poate baza cu o construcție durabilă, realizată cu stil și o securitate a datelor care te lasă să te concentrezi pe creșterea afacerii tale.

ExpertBook B5 OLED (B5602): cel mai ușor laptop de afaceri de 16 inchi

ASUS ExpertBook B5 OLED (B5602) nu este doar un laptop ușor, cântărind doar 1.4 kg, ci este cel mai ușor laptop de afaceri cu ecran de 16 inchi. ASUS nu a folosit orice ecran, ci un senzațional panou tactil cu tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode) cu aspect 16:10 pentru mai mult spațiu vertical disponibil într-o carcasă compactă similară ca dimensiuni cu laptopuri dotate cu ecrane mult mai mici.

Panoul oferă o rezoluție WQUXGA, suportă HDR, mai precis certificarea VESA DisplayHDR TrueBlack, pentru a oferi imagini și clipuri uimitor de detaliate și realiste, acoperind integral volumul de culoare DCI-P3.

ExpertBook B5 OLED (B5602) te va impresiona prin autonomia neîntreruptă de 12.5 ore, posibilă datorită configurației hardware din care se evidențiază procesorul Intel Core i7 vPro din generația 13, asistat de o placă grafică Intel Arc A350M care vă permite să rulați aplicații grafice complexe fără probleme și două SSD-uri rapide configurate în mod RAID cu o capacitate totală de până la 2TB.

image

ExpertBook B5 Flip (B5402F): format de 14 inch convertibil fără compromisuri

Pentru flexibilitate fără egal, ASUS a dezvoltat modelul ExpertBook B5 Flip (B5402F), un laptop convertibil cu ecran de 14 inchi care nu face compromisuri la capitolul performanță, fiind prevăzut cu procesoare Intel Core din generația 13 cu suport pentru vPro. Acestea sunt însoțite de până la 40 GB de memorie RAM și de SSD-uri cu o capacitate maximă de 4 TB, o cantitate surprinzătoare pentru un laptop care cântărește doar 1.4 kg.

Nu doar atât, dar ASUS a reușit să găsească loc și pentru un stilou și o serie completă de porturi care includ Thunderbolt 4 USB Tip-C, USB Tip-A, HDMI, jack audio de 3.5 mm, port de rețea RJ45 și un cititor de carduri microSD. Utilizarea unei baterii cu capacitate de 63 Wh și a panoului cu tehnologie Panel Self-Refresh rezultă într-o autonomie impresionantă de 11 ore, timp suficient pentru o zi de lucru și o seară de relaxare.

image

ExpertBook B5 Flip (B5302F): ultraportabilul de 1.2 kg

Pentru oamenii de afaceri care doresc portabilitate absolută, ASUS ExpertBook B5 Flip (B5302F) este alegerea ideală, greutatea de 1.2 kg și grosimea de 1.69 centimetri fiind posibile prin proiectarea unui șasiu realizat din aluminiu și aliaj cu magneziu care conferă nu doar stil, ci și durabilitate exemplară.

Ecranul tactil cu diagonală de 13.3 inchi poate fi înclinat până la un unghi de 360 de grade, oferind flexibilitate totală în utilizare și oferă suport pentru stilou, ca să puteți lua notițe sau desena într-un mod foarte natural și intuitiv.

Indiferent de modelul ASUS ExpertBook B5 pe care îl alegi, datele firmei tale sunt păstrate în siguranță de o serie de tehnologii de ultimă oră precum chip-urile de securitate TPM 2.0, senzorul de autentificare cu amprentă și camera IR cu funcție de recunoaștere facială.

Modelele seriei ASUS ExpertBook B5 sunt disponibile chiar acum prin partenerii ASUS sau pot fi comandare direct din eShop ASUS România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite