Revolut a încheiat un parteneriat cu SOCAR, care deţine 64 de benzinării. Ce beneficii au clienţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
card revolut aur

Revolut a încheiat un parteneriat cu SOCAR, unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România, care operează o reţea de 64 staţii de alimentare, prin care le oferă noi beneficii clienţilor români.

Din aprilie 2022, clienţii Revolut din România vor putea beneficia de 3% cashback, nu mai mult de 10 lei, atunci când achiziţionează orice tip de carburant din staţiile SOCAR din ţară. Noua recompensă disponibilă direct în aplicaţie, în secţiunea Recompense, poate fi utilizată de toţi clienţii Revolut, indiferent de planul financiar pentru care au optat, conform termenilor şi condiţiilor campaniei, disponibili în aplicaţie şi pe site-ul www.socar.ro.

”Achiziţiile din reţelele de benzinării figurează pe locul al treilea între categoriile de cumpărături pentru care românii folosesc Revolut, cu 1,8 milioane de tranzacţii efectuate în primul trimestru al anului, conform datelor noastre. Odată cu relaxarea măsurilor privind limitarea mobilităţii, ne aşteptăm să vedem o creştere a nevoii consumatorilor în privinţa serviciilor şi produselor care le aduc mai mult confort în timpul călătoriilor. Suntem bucuroşi să le putem oferi clienţilor români, prin parteneriatul cu SOCAR, prima recompensă din această categorie şi să facem mai convenabile deplasările lor zilnice, vacanţele şi călătoriile”, a declarat Mădălina Stoica, Head of EWA Sales Revolut România. 

”SOCAR pune întotdeauna în centrul atenţiei clientul, oferindu-i, pe lângă carburantul de calitate, servicii inovative şi produsele tradiţionale din Azerbaidjan. Acest parteneriat cu Revolut aduce un beneficiu suplimentar clienţilor săi”, a afirmat Ramin Aliyev, Chief Operating Officer.

 

Cashback-ul este limitat şi nu poate fi utilizat împreună cu alte discount-uri sau oferte ale partenerului, nu poate fi transferat altui client şi nu poate fi schimbat în bani sau produse. Dacă utilizatorul foloseşte aplicaţia Revolut şi a activat recompensa aferentă ofertei pentru a achita carburantul achiziţionat în reţeaua SOCAR, poate primi 3% din valoarea achiziţiei, nu mai mult de 10 lei, în următoarele 72 de ore, direct în contul Revolut. Fiecare tranzacţie beneficiază de o singură recompensă şi aceasta este valabilă doar pentru clienţii Revolut care au trecut prin procesul de cunoaştere a clientului. 

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite